Будучи маленькими, ці хижаки викликають розчулення, але подорослішавши, стають справжніми вбивцями.

12 фотографій, які покажуть їх не в жахливому образі:

Леопард

Леопард відмінно підіймається на дерева, часто відпочиває там або ж знаходиться в засідці. Іноді навіть полює на мавп. В основному він знаходиться на землі, тихо підкрадаючись до цілі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ведмідь

При народженні вони важать менше 1 кг, але вже через 6 місяців важать більше 20-ти кг. В 3 місяці у них є повний набір молочних зубів і вони починають їсти ягоди, зелень і комах.

Вовк

Він відрізняється виразною мордою. Вчені змогли розгледіти більше 10 мімічних виразів: гнів, злість, покірність, ласка, веселощі, настороженість, загроза, спокій, страх.

Алігатор

Алігатори — мисливці, які вичікують жертву. Вони переслідують свою жертву протягом багатьох годин, і лише потім нападають.

Філін

Якщо ви дуже чуйно спите, можете називати себе філіном. Йому вистачить зовсім трохи шуму, щоб прокинутися, тому вони завжди напоготові.

Гієна

Зграя гієн може запросто дати відсіч левам, які захотіли вкрасти здобич. Гієни можуть вбити і з'їсти будь-яку тварину – починаючи з антилоп і закінчуючи молодими жирафами.

Тигр

Зазвичай тигри не бурчать на інших тварин, але можуть з допомогою рева спілкуватися з рідними на відстані. Якщо тигр збирається нападати, він не гарчить, а фиркає і шипить.

Лисиця

Лисиці — відмінні батьки. Самці виховують дітей, а також піклуються про своїх партнерок ще до появи малюків.

Гриф

Він поки не літає, але незабаром буде здатний піднятися на неймовірну висоту.

Гепард

Цьому кошеняті всього 2 дні, але через 2 роки він зможе розганятися до 120 км / ч.

Білий ведмідь

При народженні їх вага трохи більше 500 грам, а подорослішавши, вони стають найбільшими наземними хижаками.

Лев

Відмітна особливість лева – це "пензлик" на кінці хвоста. При народженні його немає, він з'являється тільки з 5-го місяця життя левенят.

Нагадаємо, Куряча зграя не залишила мокрого місця від нічного злодюжки: заклювали до смерті

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мамонти ожили всередині гризунів: божевільний експеримент перевернув все, забудьте уроки біології

Також "Знай.ua" писав про те, що Дівчина залізла в клітку ягуара заради селфі: то що сталося потім, не вкладається в голові