Еротичний гороскоп на 16 березня Овен

Натякніть вашому партнерові про бажаний подарунок, навіть якщо не скоро свято. Одним з них може стати цілий день з коханим в ліжку.

Еротичний гороскоп на 16 березня Телець

Сьогодні вам, як коктейль, потрібно змішати ніжність, спритність рук і трохи уважності до партнера. Так ви дуже швидко досягнете будь-яких своїх цілей.

Еротичний гороскоп на 16 березня Близнюки

Сьогодні ви зрозумієте, що бути слабкими – іноді перевага, а не недолік. Зазвичай ті, хто слабший, набагато розумніші силачів, і хитріше. Особливо слабкість може гарно виглядати в інтимному житті.

Еротичний гороскоп на 16 березня Рак

Сьогодні ви можете не потурати сексуальним бажанням партнера, а дати собі відпочинок. Адже це не ваш обов'язок.

Еротичний гороскоп на 16 березня Лев

Сьогодні ваші любовні ігри пройдуть в кращих традиціях Сходу. Для створення колориту не забудьте запалити кілька ароматичних паличок.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 березня Діва

Сьогодні у вас у всій красі проявляться внутрішні суперечності. Ви навіть можете просто під час статевого акту встати, мовчки зібрати речі і піти.

Еротичний гороскоп на 16 березня Терези

Сьогодні вам захочеться привнести в своє сексуальне життя нотку театральності. Навіть такого простого атрибуту, як маски, буде цілком достатньо.

Еротичний гороскоп на 16 березня Скорпіон

Сьогодні ваш партнер буде очікувати, що ви покажете всю свою сексуальну силу і таланти. Не підкачайте, краще навіть приготуйтеся.

Еротичний гороскоп на 16 березня Стрілець

Час просто ідеально підходить, щоб відправитися в подорож навіть невелику з партнером і досліджувати нові місця. В еротичному плані, звичайно ж.

Еротичний гороскоп на 16 березня Козеріг

Сьогодні вам доведеться несолодко, коханий навряд чи зможе задовольнити вас, просто тому, що вам потрібно щось зовсім інше.

Еротичний гороскоп на 16 березня Водолій

Влаштуйте з усього дня величезну прелюдію. Це набагато збільшить ваше бажання, а емоційний зв'язок стане сильніше.

Еротичний гороскоп на 16 березня Риби

В цей день вам не варто надто розраховувати на здогадливість вашого партнера. Навряд чи йому вдасться вгадати ваші сексуальні бажання і ідеально втілити їх у життя.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03