Британські підприємці відкрили один з самих божевільних міні-гольфів у місті Дербішир.

Як пише Daily Star, Саймон Лю і Даніель Дактон вирішили використовувати в якості перешкод гумових ляльок, люб'язно наданих місцевим секс-шопом.

Новий заклад під назвою "Будинок Дірок", як вважають власники, дозволить залучити ширшу аудиторію, а не тільки любителів ключок. Більш того, заклад з-за своєї тематики буде абсолютно для дорослих.

Гумові ляльки в якості перешкод

Лю і Дактон обіцяють відвідувачам 18 отворів з різними рівнями складності, а також двома барами, де подають випивку та стріт-фуд.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Власники стверджують, що секс-шоповські лунки відкриті тільки для осіб старше 18 років у зв'язку з еротичним контекстом. Гра коштує близько 13 доларів за людину.

"Це місце для дорослих. У нас тут досить багато відвертих речей. Головне, що таким чином ми хочемо дати дорослим розслабитися і пограти в гольф", — стверджує один з власників Дактон.

Поки хтось використовує гумових ляльок в якості розваги, деякі за допомогою штучних людей намагаються боротися з самотністю

Декорації в гольф-клубі

Наприклад, як п'ятдесятивосьмирічний Дін Беван, який наповнив свій будинок з ляльками.

Британець був одружений лише раз в житті на справжній жінці. Від цього шлюбу у нього народилася дочка Ріаннон, якій тепер доводиться приймати дивне захоплення свого батька, адже він живе в одному будинку з 12 ляльками з людський зріст.

Спершу дівчина була шокована захопленням батька, але з часом звикла і навіть прийняла штучних жінок.

Дін Беван і його ляльки

Дін ставиться до них з усією серйозністю: святкує дні народження, замінює їм косметолога, стиліста і ділить з ними постіль.

Попиваючи чашку чаю, поплескуючи одну з ляльок по стегну, Дін наполягає, що раніше ще ніколи не був настільки "щасливий".

Смотрите также: Кукла — идеальная женщина

Нагадаємо, історію молодої людини, який протиставляє себе яким-небудь гендерам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю у минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.