У п'ятницю, 22 березня, вийшов третій епізод популярного телешоу "Холостяк 9". Відразу після нього глядачі змогли дізнатися, як склалася доля учасниць, які покинули проект, у пост-шоу "Холостяк 9. Як вийти заміж".

Цього разу у складі експертів сталися зміни. До Анни Калініної та психолога-сексолога Наталії Єжової приєдналася українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська. Вона працює разом із холостяком Микитою Добриніним і допомогла дівчатам краще його зрозуміти. Ведучою шоу була незмінна Роза Аль-Намрі.

Під час нового випуску "Як вийти заміж" експерти поділилися своїми порадами з глядачами та учасницями проекту "Холостяк 9" про те, які підводні камені можуть приховувати ранні одкровення і які факти не варті згадувати при знайомстві. Крім того, стало відомо, як склалося життя дівчат, які вибули.

Дівчата разом з експертами та ведучою розібрали стереотипи про початок стосунків та поради, які дають дівчатам про те, як завоювати чоловіка. Цікаво, що Ольга Цибульська заявила, що перша проявила ініціативність до свого чоловіка і правила, у яких мова йде про те, щоб чоловік першим робив кроки на зустріч не для неї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я б так точно заміж не вийшла. Я свого чоловіка покликала сама вперше. Це було на сходах нашою школи. Він стояв і розмовляв з друзями, а я запитала, що він робить сьогодні ввечері. Нашому сину вже 4 роки, тому я за ініціативу", - розповіла телеведуча та експерт пост-шоу.

Зазначимо, що з 15 дівчат на проекті залишилося всього 12: Юлія, Анастасія, Елізабет, Діна, Анна, Софія, Лілія, Марина, Наташа, Оля, Даша і Віка. Проект покинули Юля, Ліля і Кароліна.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" пішов у спецназ, тепер шукає наречених з пістолетом у руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-учасниця "Холостяка" потрапила до лікарні.

Також Знай.ua писав, найбажаніший холостяк України показав наречену.