В окультизмі прийнято вважати, що крім фізичної оболонки, у людини існує ще й інші тіла, одне з яких – астральне. В одній з соцмереж користувач під ніком "Name Withheld" поділився цікавою історією. Про це повідомляє paranormal-news.

Чоловік стверджує, що пережив стан, який нагадує сонний параліч, а також, можливо, відправився в астральну подорож.

Мені тоді було трохи за тридцять і це був початок 2000-х. Ми з дружиною в той день вирушили в похід у ліс Daniel Boone nat'l Forest в штаті Кентуккі і після довгого дня шляху стежкою нарешті зупинилися на нічліг. Ми швидко заснули в наметі, але близько 3 або 4 годин ночі я побачив дивовижно яскравий сон, який більше ніколи не бачив.

Чоловік усвідомлював, що він уві сні і що він лежить у наметі. Але відчуття були неймовірно реальними. Він немов латів над своїм тілом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Я бачив нашу палатку згори, бачив багаття, яке ми розпалювали, бачив туристичну стежку, а десь далеко на півночі знаходилась на парковці наша машина. І раптом географія цього місця різко трансформувалася, але я здогадався, що це те саме місце, але куди раніше за часом. А може це було навпаки майбутнє. У будь-якому випадку наш намет зник стежка теж.

Замість густого лісу чоловік опинився на горбистій місцевості. Раптово, Десь далеко на одному з пагорбів з'явилися дві світлі людські фігури. Він, якимось шостим відчуттям зрозумів, що це двоє чоловіків.

Фігурки були так далеко від мене, що я не міг розрізнити ніяких подробиць їхньої зовнішності, але раптом в одну мить я різко наблизився до них на відстань кількох кроків. Їх обличчя були світлими і з нечіткими рисами, а потім один простягнув руку праворуч від мене і вказавши кудись вдалину сказав несподівану фразу "Хочеш побачити мертве тіло"?

Після цієї фрази Name Withheld відчув непереборний страх. Ніби за помахом руки він знову опинився в наметі сплячим поряд з дружиною, при цьому дивний сон тривав.

Мій зір знову був нормальним, я бачив свої ноги і груди в нормальній перспективі. Але поруч зі мною знаходилося одне з тих двох світлих фігурок, що я бачив на пагорбі. І це яскраве тіло почало укладатися в мій спальний мішок, ніби зливаючись зі мною.

Чоловік відчув ніби ця сутність зливалася з ним, виганяючи його з власного тіла.

Коли воно повністю заповнило мене, моє тіло здригнулося від болючої і сильної конвульсії. Це вже зовсім не було схоже на сон, все здавалося занадто реальним. Моє тіло вигнулося дугою, землі торкалися лише п'яти, плечі і шия. Я хотів закричати: "Забирайся", але мої легені і груди не слухалися мене, і я мало не задихнувся. Я нарешті крикнув "Годі!". І все разом припинилося.

Після цього переляканий чоловік прокинувся і до самого ранку вже не міг заснути.

Але що дивно, протягом наступних 3 днів він відчував нездужання у всьому тілі. За його словами, було відчуття крепатури, немов він 1000 разів віджався. Постраждав також і голос, чоловік не міг голосно говорити.

Можливо, що це був просто незвичайний прояв сонного паралічу, але більш пізні обмірковування привели мене до висновку, що найімовірніше це була астральна подорож. І можливо, що поки моя душа літала, моє тіло намагалося зайняти чиєсь інше, астральне.

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Як повідомляв портал "Знай.uа", резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути.

Також "Знай.uа" писав, вчені пояснили, що відбувається з мозком вмираючої людини.