Фотосесія на райському острові Балі могла закінчитися справжньою трагедією для однієї з туристок. Її накрило величезною хвилею в містичному місці, яке називають Сльоза Диявола.

Це місце, скеляста бухта Сльоза Диявола на острові Нуса Лембонган популярна серед кліфф-джамперів. Однак особливість туристичного місця на індонезійському острові Балі ледь не позбавила одну з туристок життя.

Дівчина позувала на тлі бурхливого океану. Раптово налетіла величезна хвиля і буквально змила туристку. Вона не встигла нічого зробити. Здавалося, що після такого у неї немає шансів вижити.

Гігантська хвиля накрила і збила з ніг дівчину під час позування на краю обриву. Вона стояла перед камерою в легкому рожевому платті на березі океану і розпростер руки в очікуванні гарного кадру.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Проте в частки секунди величезна хвиля повністю накрила дівчину. Багато хто подумав, що її просто віднесе в океан.

Хвиля збила з ніг туристку і вона сильно покалічилася. На кадрах видно, як після інциденту їй промивають рани на руці чистою водою. Дівчині дуже пощастило відбутися лише синцями та забоями.

"Страшно, що люди не розуміють, наскільки сильним може бути океан", - зазначив один з коментаторів.

Подібний випадок відбувається на Балі не вперше. Так, у березні двох дівчат, які позували в бікіні, змила хвиля.

Нагадаємо, росіянин прихопив з курорту місцевого жителя, "сувенір" врятували очманілі прикордонники. На Балі росіянин спробував викрасти тварину і сховав його в своїх речах.

Як повідомляв Знай. ua, живуть сучасні українські відьми. Сьогодні найбільш відьомських містом є не Київ і не Конотоп.

Знай. ua писав, що на Закарпатті мати навела порчу на хлопця дочки, але результат вийшов жахливим. Мати хотіла кращої долі для свого чада.