Останнім часом люди все більше спілкуються у віртуальному житті, ніж в реальному. Сформувалася певна культура спілкування, якої варто дотримуватися у соцмережах. Однак іноді спілкування в мережі може навіть зруйнувати реальні відносини. Ми зібрали для вас "7 смертних гріхів", яких не можна допускати у соціальних мережах, особливо у спілкуванні з чоловіками.

1. Нав'язливість

Занадто нав'язливих людей не люблять як в реальному житті, так і у віртуальному. Чоловікам не подобається, коли за ними бігають. Тому не варто лайкати всі його дописи та коментувати кожну публікацію. Від цього ваш обранець може лише стрімголов втекти.

2. Занадто багато спілкування

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ви запитує, як у нього справи з інтервалом у 10 хвилин? Пишете у всі можливі соцмережі та месенджери? Хочете постійно знати, де він знаходиться і як проводить час? Тоді зовсім скоро ви набриднете і ризикуєте отримати тотальне ігнорування. Вас просто занадто "багато". У таких випадках чоловік відчуває себе, ніби у зашморгу. Він лише шукатиме будь-який спосіб втекти.

3. На показ

Чоловіків, як правило, дуже лякає зайва жіноча емоційність. Коли вони стикаються з нею наживо, то, як правило, бояться і нервують. Тому не варто публікувати занадто емоційні пости та показувати всі ваші емоції у соцмережах. Ні, ніхто не закликає бути безликим сухарем, просто постарайтеся публікувати трохи менше особистого, особливо того, що стосується лише вас двох.

4. Політика

Це одна з тих тем, які радять уникати навіть у реальному житті. Вона занадто слизька та неприємна. Кожен має право на свої переконання, але ваша політична позиція може відвернути від вас чоловіка.

5. Рамки

Важливо тримати себе в рамках і дати своєму обранцю особистий простір як у реальності, так і в соціальних мережах. Якщо ви постійно прагнете підглянути його листування, переглядаєте його старі фотографії, пишете колишнім його подругам, то чоловік це точно не оцінить. Він може розцінити таку вашу поведінку, як невпевненість у собі, його злякає ваша зайва підозрілість.

6. Спільні фото

Якщо ви тільки на початковому етапі ваших відносин, не варто викладати ваші спільно фото, а також емоційно їх підписувати. Чоловіка може налякати той факт, що ви сходили всього на два побачення, а вже розповіли всім про свої відносини. Не квапте події. Щастя любить тишу.

7. Злі пости

Ваші гнівні пости теж не додають вам привабливості в його очах. Чоловіки не люблять скандалів і чвар. Тому, якщо ви хочете щось сказати людині, то краще зробіть це особисто або не пишіть те, що боїтеся висловити тет-а-тет. Це — золоте правило соцмереж. Воно навіть може стати непоганою життєвою мудрістю.

Нагадаємо, що психологи розповіли, як закохати у себе чоловіка: 5 простих кроків і він твій.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, 4 ознаки того, що твій хлопець плейбой.

Також "Знай.uа" писав, що ми підготували для вас 7 ознак того, що ви зі своїм партнером залишитеся разом назавжди.