Поза "наїзниці" — чудовий спосіб урізноманітнити інтимне життя та отримати яскраві враження. Ми розповімо 7 секретів, завдяки яким ти обов'язково захочеш повторити яскравий досвід у цій позиції. Про це пише Clutch.

1. Підбери правильний кут нахилу корпусу

Краще за все трохи нахилитися вперед, наприклад, щоб твій корпус був під кутом у 45 градусів. Це більш фізіологічна позиція, коли досягається максимальна відповідність статевих органів і стимуляція ерогенних зон.

2. Руху, як танець

Спробуй "танцювати" стегнами легкими коливаннями. Можеш міняти напрям рухів — вперед-назад, вгору-вниз, і кругові обертальні рухи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

3. Міняй ритм

Почни з повільних і плавних рухів, а потім почни рухатися швидше. Головне - це зловити правильний ритм, і не переходити на рвані руху.

4. Вся справа в руках

Поклади його долоні собі на стегна або сідниці. Так чоловік зможе допомагати тобі, керуючи рухами. Свої руки можеш покласти йому на груди або плечі.

5. Положення твоїх ніг

"Наїзниця" може здатися стомлюючою позою, адже вона передбачає сильну навантаження на стегна і коліна. Щоб знизити його, поклади ноги під стегна партнера.

6. Полоскотати емоції домінуванням

У цій позі весь процес у твоїх руках, ти можеш пограти в легке домінування. Спробуй зав'язати своєму партнеру очі і руки, так він відчує більший спектр емоцій завдяки обмеженості сприйняття.

7. Красивий вигляд ззаду

У позі "наїзниці" можна поміняти розташування по відношенню до партнера, і повернутися спиною. Вид, який відкриється йому, буде дуже збудливим.

Нагадаємо, співробітники поліції Канарських островів врятували жінку, яка намагалася відтворити сцену з фільму "П'ятдесят відтінків сірого".

Раніше Знай.uа повідомляв, 4 ознаки того, що твій хлопець плейбой.

Також Знай.uа писав, що ми підготували для вас 7 ознак того, що ви зі своїм партнером залишитеся разом назавжди.