Яскраві спалахи на небозводі очевидці помітили 24 березня. Багато хто відразу побачили в них знамення і вирішили, що це Нібіру і кінець світу зовсім близько.

Дивним є те, що аномальне явище помітили люди в різних точках світу. Крім червоних спалахів незвичайні явища проявлялися у вигляді яскравої точки.

Користувачі почали висувати різні припущення. В результаті обговорення звелося до наступного: це або Марс, або Нібіру. Деякі також помітили, що, якщо на фотографіях захід, то це, швидше за все, Венера, тому що саме вона з'являється на вечірньому небі раніше інших об'єктів.

Однак уважні очевидці зазначили, що Венеру завжди видно у вигляді червонуватого світла, тоді як на небі спостерігається яскраво білий світ. З цієї причини багато стали схилятися до версії про Нібіру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проте знайшлися і ті, хто не повірив у версію смертоносної Нібіру і близького кінця світу. Скептики переконані, що дивний світ міг виходити від теплиць, які були розташовані в тому ж районі.

Інші ж побачили в таємничому сяйві всього лише звичайне природне явище. Один з користувачів заявив, що метан, проходячи через щільні шари атмосфери, іонізується, викликаючи світіння. Саме це можна спостерігати на знімках.

У той же час конспірологи стверджують, що Нібіру вже зараз впливає на кругообіг води в природі. Відповідну інформацію збирають супутники Землі.

Вчені намагаються відновити водні структури планети і давно говорять про те, що на Землі спостерігається зміна клімату з кожним роком.

На думку уфологів, дані зміни можуть бути пов'язані з тим, що Нібіру впливає на зміну полюсів. Зміна клімату загрожує тим, що трапляється збиток кругообігу води в природі.

Нагадаємо, Нібіру висушить усі океани, світле свято стане останнім для людства. Смертоносна планета готова висушити океани зовсім скоро.

Як повідомляв Знай. ua, НЛО посеред білого дня переполошив місто, унікальні кадри потрапили в мережу. Над країною пролетів НЛО, яке на відео зняли відразу кілька людей.

Знай. ua писав, що вчені NASA підшукали для нас запасну планету. Вчені виявили нову планету на випадок, якщо Земля буде непридатною для життя.