24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливих образах в примірювальній. Як виявилося, дівчина не може вибрати плаття для важливого заходу і попросила фоловерів допомогти їй визначитися. На знімках вона позує у двох відвертих образах з розпущеним волоссям і макіяжем.

На першому знімку Альона Омович з'явилася в яскравому червоному костюмі, що складається з довгих штанів-кльош і короткого топа, який ледь утримує пишний силіконовий бюст дівчини. Модель стоїть в спокусливій позі і фотографує себе в дзеркало на телефон. На другому знімку Альона з'явилася вже в довгій атласній сукні на бретельках яскравого бірюзового кольору. Як видно на фото, під плаття дівчина не одягла білизну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фото Альона Омович написала: "Червоний чи Зелений? Допомагаємо вибрати наряд на один дуже важливий захід. Забігла на відкриття до @lipinskayabrand_ua в Києві за адресою Щорса 44 а. Так само у них є представництво в Москві @lipinskayabrand". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.