Гороскоп на 28 березня Овен

Раніше ви дуже багато зробили і тепер настав час пожинати плоди. Але робота від вас нікуди не дінеться, так що можете не поспішати.

Гороскоп на 28 березня Телець

Сьогодні з вами станеться дуже рідкісне явище, ви зможете схиляти на свій бік навіть дуже незговірливих людей.

Гороскоп на 28 березня Близнюки

Цей день ви проведе дуже неспокійно і будете не впевнені в собі. Ви навіть можете засумніватися в правильності своїх дій.

Гороскоп на 28 березня Рак

Ви будете говорити сьогодні тільки спираючись на досвід багатьох поколінь, тому якщо щось раптом не так – нехай питають з першоджерела.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Гороскоп на 28 березня Лев

День, мабуть, буде неймовірно гарним, тому ви зовсім не захочете, щоб він закінчувався. Навіть спати можете відмовитися лягати.

Гороскоп на 28 березня Діва

Сьогодні вашу душу має зігріти свідомість власної потрібності і незамінності. Що ще потрібно для щастя?

Гороскоп на 28 березня Терези

В цей день ваше життя зміниться, а минулий період завершиться. Не лийте за нього сльози, від цього немає користі, а тільки втратите час.

Гороскоп на 28 березня Скорпіон

Не намагайтеся бігти попереду коня, йому це може не сподобатися. По дорозі вам може зустрітися надійна точка опори, постарайтеся її не пропустити.

Гороскоп на 28 березня Стрілець

Переконайтеся, що ви не пропустили важливий шанс у своєму житті. Якщо поки вам не зрозуміло, що це може бути, просто почекайте до завтра.

Гороскоп на 28 березня Козеріг

Так, ви можете робити сьогодні дуже багато речей, але не все відразу. Ще надірветеся. Спочатку треба зробити найважливіше.

Гороскоп на 28 березня Водолій

У вас сьогодні будуть нові цікаві знайомства з чарівними перспективами. Але будьте обережні, раптом це шахраї.

Гороскоп на 28 березня Риби

Сьогодні вам потрібно не змінити ситуацію, а зрозуміти. Тоді ви зможете пристосуватися до неї, що принесе набагато більше користі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.