Еротичний гороскоп на 28 березня Овен

Якщо цей день ви проведете в самоті, то подумайте, може ви робите щось не так. Цілком імовірно, що ваші відверті наряди дали зворотний ефект.

Еротичний гороскоп на 28 березня Телець

Вам захочеться сховатися від всіх в обіймах коханого, щоб він пожалів і втішив. Погладить він вас не тільки по голові, якщо будете досить сумними.

Еротичний гороскоп на 28 березня Близнюки

Сьогодні ви будете спиратися тільки на власне чуття. Ось тільки інтуїція вас сьогодні підведе, а виправити ситуацію буде дуже складно.

Еротичний гороскоп на 28 березня Рак

Ви сьогодні знайдете будь-яку причину, лише б уникнути любовних ігор. Але насправді ви просто не довіряєте партнеру. Подумайте, як це змінити.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 березня Лев

Не варто поспішати, задоволення можна отримувати повільно, насолоджуючись кожним рухом. Іноді так можна отримати навіть більше насолоди.

Еротичний гороскоп на 28 березня Діва

Сьогодні ви будете всім здаватися мрією, але в ліжку опинитеся пасивними. Вашому партнеру доведеться побути тягловим конем, поки ви розпускаєте хвіст.

Еротичний гороскоп на 28 березня Терези

Під час сексу кожною своєю ласкою партнер буде намагатися добитися від вас певної реакції. Вчіться вгадувати і попадати пальцем в небо.

Еротичний гороскоп на 28 березня Скорпіон

У вашого партнера сьогодні буде нелегкий день, так що не взвалюйте на нього свою ношу. А то на секс у нього зовсім не залишиться сил.

Еротичний гороскоп на 28 березня Стрілець

Вас сьогодні намагатимуться вразити своїми сексуальними здібностями. Якщо раніше вас було важко здивувати, то сьогодні це вдасться.

Еротичний гороскоп на 28 березня Козеріг

Щоб підняти еротичний настрій, присвятіть день насолоді красою і художній освіті. Шедеври живописців і оголена натура зробить ваш день.

Еротичний гороскоп на 28 березня Водолій

Пора вам повернутися направо і зрозуміти, скільки всього у вас є вже зараз, і немає сенсу шукати щось на стороні. Навіть якщо це класика і вимкнене світло.

Еротичний гороскоп на 28 березня Риби

Сьогодні ви дізнаєтеся, чого коштуєте насправді, особливо в ліжку. Тому що партнер перестане намагатися справити враження на вас. Адже ви вже і так з ним, навіщо йому щось ще.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.