20-річна мешканка Бангладеш Аріфа Султана народила хлопчика, який був недоношеним, але цілком життєздатним. Аріфа виписалася з лікарні та почала освоювати навички материнства. Але через 26 днів у неї несподівано знову відійшли води.

Як пише видання The Mirror, шоковану молоду матір знову відвезли в пологовий будинок, де вона шляхом кесаревого розтину справила на світ здорових двійнят — хлопчика і дівчинку.

Виявилося, що лікарі не зауважили, що у жінки подвійна матка. Дві матки у Аріфи були від народження, але вона не підозрювала про це. І не усвідомлювала, що вагітна одночасно відразу трьома дітьми.

Лікарі заявили, що ніколи не стикалися з подібним випадком. Подвійна матка – це унікальна аномалія, яка зазвичай ускладнює можливість жінки зачати і виносити дитину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 30-річна Реваті Бордавекар з міста Ахмеднагар вийшла заміж приблизно п'ять років тому. За цей час вона жодного разу не зайнялася з чоловіком сексом.

Вся справа в тому, що вона страждає вагінізмом у важкій формі. Під час парування у неї сильно скорочуються м'язи піхви. Про хворобу дівчина дізналася в 22 роки, після того, як спроби скористатися жіночими засобами гігієни зазнали фіаско.

Реваті змогла завагітніти. Спочатку думала про кесарів, але потім все ж вирішила народити самостійно. І вона впоралася.

Нагадаємо, що нічні зміни завдають людському організму більше шкоди, ніж вважалося раніше. Так дослідники з Університету Далхаузі в Канаді змогли встановити, що серед жінок, які регулярно працюють у нічну зміну, частіше виникає рання менопауза.

Як повідомляв портал Знай.uа, проводити вагітність на дивані, відчуваючи себе тендітною кришталевою вазою, – погана ідея. Але й жити у звичному режимі всі 9 місяців, навантажуючи себе як звичайно, аж ніяк не найкращий варіант.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали вік, у якому найкраще народжувати дітей. Саме в цьому віці ви зможете максимально легко пережити вагітність і пологи.