Гороскоп на 29 березня Овен

Ви сьогодні – дуже творча людина. Можливо це не відразу принесе плоди, але вас помітять і сили не будуть витрачені даремно.

Гороскоп на 29 березня Телець

У Тельців з'явиться нав'язлива ідея. Вам потрібно або втілити її життя, або зрозуміти, що це точно не потрібно. Інакше з вами буде неможливо спілкуватися.

Гороскоп на 29 березня Близнюки

Пора зайнятися чимось новим і навчитися отримувати від цього задоволення. Хоча близькі можуть задуматися, чи все з вами гаразд і чому ви так змінилися.

Гороскоп на 29 березня Рак

Зрозумівши, що насправді багатьох меж не існує, ви побачите світ зовсім інакше. До нього варто придивитися, раптом сподобається.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Гороскоп на 29 березня Лев

Вам доведеться сприймати все, що відбувається дуже серйозно, навіть якщо в душі хочеться тільки сміятися. Наслідки цих подій ви скоро відчуєте на собі і буде не до сміху.

Гороскоп на 29 березня Діва

Сьогодні відстань між моментом виникнення ідеї та її здійсненням може сильно скоротитися. Це ненадовго, використовуйте момент. Немає своїх ідей - запозичте чужу.

Гороскоп на 29 березня Терези

Вам сьогодні все буде дуже цікаво. Не варто збирати чутки, краще почитайте цікаву книгу або новини.

Гороскоп на 29 березня Скорпіон

Якщо сьогодні ви зіб'єтеся з курсу, то потрапите в цікаву пригоду. Однак вона обійдеться вам трохи дорогувато.

Гороскоп на 29 березня Стрілець

Сьогодні вам можуть допомогти різні нещастя. На ваш подив, саме вони наведуть вас на правильний шлях, який веде до хеппі енду.

Гороскоп на 29 березня Козеріг

Не потрібно бути занадто скромним, але і зазнаватися теж не треба. Знайте собі ціну і ведіть себе відповідно. Вас почнуть поважати.

Гороскоп на 29 березня Водолій

У вас буде багато можливостей, щоб вкласти свої кошти, але не попадіться в фінансову піраміду і в руки до інших подібних шахраїв.

Гороскоп на 29 березня Риби

Навіть у суперзірок є деякі потреби, а оскільки ви навряд чи є така, для їх задоволення вам буде потрібно прикласти деякі зусилля. Розважтеся ввечері.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.