На початку 2019 року землян лякали кількома датами кінця світу. Так, конспірологи були переконані, що смертоносна Нібіру знищить Землю 23 лютого, однак після цього прогноз змінювався кілька разів.

Експерти перенесли дату кінця світу спочатку на 8 березня, а потім на 22 березня. Однак з-за того, що Нібіру змінила траєкторію свого руху, судний день знову перенесли.

Ряд дослідників запевняє, що Апокаліпсис настане вже 28 квітня, тобто на найбільший церковний свято, Великдень. Саме в цей день настане масштабна катастрофа.

Сьогодні вчених з NASA сильно турбує наближення до Землі великого космічного об'єкта. Це небесне тіло ставить реальну загрозу для життя людства.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Відомо, що вченим вдалося зафіксувати великий космічний об'єкт і він проник у нашу Сонячну систему порівняно недавно. Конспірологи побоюються, що він може налетіти на Землю вже на Великдень.

Представники альтернативної науки не сумніваються, що якщо величезне небесне тіло не змінить своєї траєкторії, то кінець світу настане на світле свято і врятуватися від Апокаліпсису не вдасться нікому.

Раніше повідомлялося, що легендарний мексиканський фахівець з уфології Педро Рамірес поділився зі своїми передплатниками на "YouTube" досить дивною відеозаписом, яку вдалося зробити 20 березня 2019 року його співвітчизнику.

Нагадаємо, вчені зафіксували ураган розміром із Землю. Телескоп Hubble надіслав знімки страхітливого гігантського урагану, який загрожує нашій планеті.

Як повідомляв Знай. ua, у кратері Місяця виявили базу прибульців. Уфолог повідомив про те, що агентство видаляє всі його матеріали і тримає людство в невіданні.

Знай. ua писав, що інопланетний корабель припаркувався на бразильському узбережжі. Чоловік зняв незвичайне явище на камеру смартфона і поділився роликом в мережі.