31 березня щорічно відзначається День резервного копіювання чи День бекапа. Мета даної події є звернути увагу на важливість цих дій у житті кожного користувача комп'ютера. В даний час можливості резервного копіювання безмежні, зокрема, існують спеціальні програми і додаткові пристрої, різні віддалені сервера і ресурси, які надають подібні послуги.

День бекапа

Своєчасний бекап допоможе уберегти вашу цінну інформацію від втрати, в тому числі особисті дані, наприклад, пам'ятні знімки, важливі документи, електронні листи або ж ваші сайти, за допомогою яких ви заробляєте гроші в інтернеті.

Історія появи World Backup Day

День резервного копіювання був заснований читачами інтернет-ресурсу «Реддіт». Ідея його створення виникла після того, як 1 квітня хтось вирішив пожартувати і запустив віруси, в результаті яких багато користувачів втратили свої важливі дані, а також пошкодились безліч операційних систем. З цієї причини 31 березня обрано не даремно. В цей день кожен користувача комп'ютера повинен подбати про збереження важливих даних.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

День Бекапа

Міжнародний День бекапа є святом не тільки для фахівців, які працюють в даній області, але для кожного користувача, хто не бажає втратити важливу інформацію. Тому в цей день ви можете привітати свого друга або колегу і подарувати йому символічний подарунок, наприклад, флешку або послугу віддаленого бекапа.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що безліч продуктів, які ви їсте кожен день, мають у своєму складі справді небезпечні інгредієнти. Ми зібрали 14 з них, від вживання яких рекомендується утриматися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": між собакою та її власником завжди встановлюється міцний зв'язок. Ми зробили добірку відеороликів, як собаки зустрічаються після довгої розлуки зі своїми власниками, що нікого не залишить байдужим.

Також "Знай.uа" писав, що з проблемою зайвої ваги стикаються багато людей, які пробують різні способи схуднення. Дієтологи розсекретили ще один, причому він неймовірно ефективний.