Людська природа така, що нас постійно тягне до чогось нез'ясовного, а тим більше - забороненого. Доведено психологами, якщо постійно забороняти людині робити певні речі, то обов'язково з'явиться почуття цікавості.

НЛО
НЛО

Спеціально для "чомучок" у мережі з'явилося відео, в якому детально викладено історію п'яти найзабороненіших місць нашої планети. Це дійсно загадкові і таємничі місця планети, про яких майже нічого не відомо, куди не потрапити простій людині.

У відео можна дізнатися про секретну базу "Капустин Яр", базу НЛО, Зону 51, Зміїний острів та сховище Ватикану. Приємного перегляду.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Варто нагадати, що мати двох дітей з Ньюкасла, Великобританія, на ім'я Дебра Деметріу розповіла журналістам про те, що стала жертвою паранормального "домагання". Як запевняє жінка, її сфотографував привид, сплячою у ліжку, витягнувши мобільний з-під подушки. Дебра наполягає, що знаходилася вдома одна, а двері в кімнату були зачинені на замок. Відомо, що загадкову фотографію жінка виявила, коли переглядала галерею на своєму телефоні. За її словами, це не було "селфі". Судячи по знімку, вона тримала руки під покривалом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Сент-Луїс, штат Міссурі дослідники паранормальних явищ побували в старовинному особняку Лімпів, який прославився завдяки привидам, які у ньому жили. З 1950 року до середини 1960-х особняк працював як пансіонат і вже тоді були повідомлення про незвичайні явища в його стінах.

Нагадаємо, неопізнана ярка кулька переслідувала автомобіль жінки: вела себе як розумна істота.

Як повідомляв Знай.uа агресивний привид подряпав сплячого малюка: камера все зафільмувала.

Знай.uа писав, від НЛО до птеродактилів: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде.