Туристи біля гірського хребта Уосатч в штаті Юта США записали відео, на якому їм вдалося зняти снігової людини. Відповідні кадри були зняті 23 березня і опубліковані на каналі відеохостингу YouTube.

В той день група туристів здійснювала сходження на гору Пік-Пойнт. Вони випадково помітили величезну істоту, яка вскарабкивалось на гору. Зростанням воно було приблизно 3 метри.

Зовні істота на відеозаписі дуже схоже на людину. Однак воно має зріст під три метри і людина не здатна на такі неймовірні трюки.

Створення вміло видряпується на височину, незважаючи на сніг і мороз. За словами автора відео, снігова людина перебував на висоті 2,5 кілометра, відстань між туристами і створенням склало 11 кілометрів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відео, завантажене на YouTube, швидко розлетілася по різних сайтах. Ролик вже подивилися 65 тис. осіб. Поки що ніхто не може пояснити, кого бачили туристи на гірському масиві.

Раніше повідомлялося, що в мережі стає популярним відео, де, ймовірно, вдалося зняти сліди і самого снігової людини. Кадри зняла подружня пара зі США.

Відео було знято на півночі США в лютому 2019 року. Молода подружня пара перебувала у себе вдома і побачила дивний силует біля свого будинку.

Варто відзначити, що американці жили біля лісу і звикли, що біля їх будинку можуть гуляти різні звірі, однак ця істота мала обриси людини, хоча було вкрите шерстю.

Нагадаємо, біля підніжжя гори побачили легендарного снігової людини.

Як повідомляв Знай. ua, поліція вже 2 тижні розшукує Снігової людини.

Знай. ua писав, що криміналісти розгадали містичну таємницю перевалу Дятлова через 60 років.