Цією історією поділився 25-річний хлопець Крістіан з Північної Кароліни, Америка, на паранормальному підкасті Paranormal Thoughts Podcast. Саме він будучи дитиною став жертвою викрадення інопланетянами.

Як розповідає Крістіан, це сталося в 1998 році, коли йому було всього 6 років. Одного разу вночі він прокинувся через те, що йому сильно закортіло у туалет.

Коли хлопчик йшов до вбиральні, що знаходилася у кінці довгого коридору, він побачив, що двері в бабусину кімнату для шиття прочинені і звідти ллється незвичайне яскраве блакитне світло.

Мабуть не варто було туди заходити, однак цікавість узяла верх. Коли він заглянув у кімнату, то тут же побачив дивний силует у вікні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Це була моторошна істота, зростом не більше 120 см, але його голова була така, як у акули-молота.

"Його морда була плоскою і витягнутою у формі літери Y, а потім воно почало розгойдуватися взад-вперед".

Справжня акула-молот

Це видовище, природно, дуже налякало хлопчика. Крістіан кинувся бігти в свою кімнату і сховався під ковдрою. Хоча напевно більшість би побігли до батьків і напевно зробили б правильно.

Адже це не вберегло його від викрадення, щось вирубило хлопчика і він поринув у темряву. В цій темряві було щось навколо нього, але він не міг нічого бачити, а коли відкрив очі, то вже був ранок.

Тим же ранком Крістіан поскаржився бабусі і дідусю на біль у руці і ті повели його до лікаря.

На руці хлопчика виявився червоний слід від несильного опіку, а ще незрозумілі червоні мітки у формі кола і трикутника.

Лікар вирішив, що у хлопчика так званий "килимовий опік", потертості від гри на ворсистій поверхні килима.

Але як розповідає сам Крістіан, це було більше схоже на те, ніби його "затаврували" гарячим залізом.

Після цього випадку його довгий час мучили жахливі сни, у яких чомусь фігурувала морда лева. В одному зі снів він йшов коридором і його оточувало безліч людей з левиними обличчями.

Однак, більше прибульці не турбували Крістіана.

Вже у 2003 році він побачив пізно ввечері НЛО, який летів у небі. Об'єкт пролетів прямо над головами Крістіана і його друга, але хлопець не знає, був він пов'язаний з його викраденням чи це було випадковістю.

Нагадаємо, прибульці зцілили вмираючу дівчину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вечірці сфотографували гуманоїда. Знімок дуже швидко став популярним у мережі. Він шокував багатьох користувачів.

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують її в майбутньому.