Озеро, над яким застиг таємничий об'єкт, називається Ері і він простягається на три американських штати і канадську провінцію Онтаріо. На жаль, очевидець побажав залишитися анонімом, але детально поділився тим, що відбувається.

Як повідомив свідок події, аномалія була знята з одного з американських берегів.

У цей час чоловік проїжджав дорогою повз озера на своєму автомобілі, коли побачив дивний темний "диск", що висить над озером на рівні горизонту. Він зазначив, що спочатку було подумав, що це всього лише хмара.

І це можна було б прийняти за незвичайну хмару, якби воно не було так рівно сформовано і не висіло так низько, майже над водою. Придивившись чоловік зрозумів, що тут явно щось не так.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Він зупинився, щоб зняти відео. І в цей час помітив, що у воді видно відображення цього об'єкта. Очевидець був розгублений і, чесно кажучи, губився у здогадах.

Пізніше відео було викладено на ютуб-каналі "thirdphaseofmoon" і його власники - брати Казінс вважають, що це схоже на НПО – Невідомий підводний об'єкт, і можливо у прибульців є підводна база на цьому озері. Судячи з розмірів водойми туди можна вмістити кілька баз.

Користувачі мережі, до речі, також жваво відгукнулися на відео. Так за припущенням частини коментаторів, це міг бути військовий підводний човен, який спотворився через оптичний ефект і склалося відчуття, що він летить над озером. Однак, підводний човен в озері це велика рідкість.

Інші ж коментатори написали, що це швидше за все звичайний міраж.

Нагадаємо, 6-річного хлопчика викрав злий прибулець. Це була моторошна істота, зростом не більше 120 см, але його голова була така, як у акули-молота.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Землю прилетів незвичайний інопланетний гість, свідками стали сотні людей. У Північній Флориді місцеві жителі побачили в небі дивну кулю, яка буквально освітила усе небо. І у цьому немає нічого аномального.

Також "Знай.uа" писав, чому прибульці все ще не зв'язалися з людьми. Астрономи вже давно повідомили, що в нашій галактиці Чумацький шлях існує щонайменше 4 тисячі екзопланет, які приблизно так само придатні для органічного життя, як і Земля.