Пропонуємо вам неймовірну підбірку добрих фільмів з чотириногими в головних ролях, які варто подивитися у 2019 році. Ви не пошкодуєте.

Собаче життя, 2017

Хто є справжньою опорою для тварин? Яка справжня мета існування домашніх улюбленців? Все це вдало відтворили режисери фільму, відповідаючи на питання з точки зору тварин. Після перегляду кінострічки, у вас неодмінно з'являтися думки про те, що важливо, а що другорядне і про ті вчинки, завдяки яким можна називатися людиною. Повідомляє Clutch.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Його собаче діло, 2017

Фільм з Брюсом Віллісом – це історія про детектив з Лос-Анджелеса, у якого бандити викрали кращого друга – пса Бадді. Герой змушений виконувати доручення злодіїв, щоб врятувати хвостатого улюбленця. Ця кінострічка неодмінно зачепить ваше серце і доведе, що заради цього друга можна пожертвувати чи не всім, що маєш, навіть життям.

Пси під прикриттям, 2018

Пригоди і нестримна жага допомогти – провідні мотиви фільму.

Головну роль у фільмі зіграв ротвейлер на прізвисько Макс, який разом зі своїм другом і напарником агентом ФБР відправився в Лас-Вегас на виконання важливого завдання. Їх мета – выкрыть банду шахраїв, які під прикриттям щорічного шоу для власників собак, підписують контракти з продажу рідкісних тварин.

Шлях додому, 2019

Стрічка, яка встигла завоювати мільйони сердець. Неможливо не заплакати і неможливо не захоплюватися. У головних ролях – Лукас і цуценя породи пітбуль Белла.

Мила собака готова подолати неймовірну відстань і творити справжні подвиги, тільки б знову опинитися поряд з найкращим другом.

"Фокстер і Макс", прем'єра у вересні 2019

Це напевно чи не єдина кінострічка в Україні, головним героєм якої став пес. "Фокстер і Макс" — історія про пригоди звичайного хлопчика, який з допомогою нанокрасок намалював собаку, яка виявилася супер-героєм із справжніми супер-здібностями.

Нагадаємо, круті серіали, які ви не можете пропустити у квітні цього року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", творці "Ігри престолів" приготували крутий сюрприз фанатам "Зоряних воєн".

Також "Знай.uа" писав, пісня українського гурту прозвучить у культовому американському серіалі.