40-річний Гуджранвал Мухаммад Мустак живе в пакистанському місті і раніше працював м'ясником. Зараз чоловік важить 298 кілограмів і буквально прикутий до ліжка. Два роки тому у нього розвинулася слонова хвороба або елефантіаз через паразитарну інфекцію.

Все почалося з маленької пухлини на лівій нозі. Потроху кінцівку пакистанця, у якій порушилася циркуляція лімфотоку, розпухла настільки, що збільшилася в розміри більше, ніж у десять разів. Про це пише Daily Mail.

Зараз його ліва нога важить близько 150 кілограмів. Крім того, через сидячий спосіб життя чоловік дуже поправився – його загальна вага становить 298 кілограмів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Мухаммад втратив батьків і тепер благає місцевих лікарів ампутувати йому ногу. Вся справа в тому, що через рідкісну хворобу він не змозі ходити.

За ним на постійній основі доглядають брат і його дружина. Чоловік не хоче бути в тягар родичам. Для того щоб піднятися з ліжка, Мустаку потрібна допомога шести чоловік.

Раніше ми писали про те, що 55-річна Джоан з Манчестера (Великобританія) написала на спеціалізований сайт, щоб знайти кравця, який зшиє сумку з її шкіри. Жінка заплатить три тисячі фунтів за "жіночу сумку середнього розміру з коротким ремінцем" зі вставкою з її шкіри.

Британка дізналася, що має дуже важке захворювання судин-облітеруючого ендартеріїту. Через це жінці доведеться ампутувати ліву ногу. Британці не комфортно думати про те, що її ногу утилізують.

Нагадаємо, що 23-річному Вінісіусу Сарді з Бразилії ампутували обидві ноги нижче колін ще в ранньому дитинстві. Тому більшу частину життя він переміщався на спеціальних протезах, поки не познайомився зі скейтбордингом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Сумській області в районну лікарню звернувся чоловік з гангреною, який заявив, що сам ампутував собі ногу, після чого викинув її біля мосту.

Також портал Знай.uа писав, що хірурги зі Львова сформували пацієнту нову ногу. У хлопця діагностували злоякісну пухлину частини стегна.