Прийнято вважати, що для схуднення і підтримки себе у формі обов'язково потрібен спорт. Але деякі люди настільки не створені для фізичних навантажень, що одні лише думки про фітнес викликають у них тихий жах. Своєю історією схуднення без тренувань поділилася дівчина.

У свої 25 років Ольга Скопинцева з міста Ярославль важила цілих 120 кілограмів. Дівчина відчувала себе вкрай некомфортно. Крім того, що зайва вага позначався на її здоров'ї та самопочутті, вона багато в чому диктувалв правила її життя. Вона не могла носити те, що хоче, відвідувати активні заходи, так і з особистим життям якось не заладилося. Тоді Ольга вирішила боротися, і в першу чергу, відмовилася від солодкого.

"Раніше я додавала шість ложок цукру в чай! Тепер дозволяю собі солодке тільки один раз в день!", - розповіла Ольга.

До схуднення її раціон міг на 2000 ккал перевищувати встановлену норму. Зараз дівчина дотримується 1200-1500 ккал в день. За перші півроку Ольга скинула 30 кг, а через якийсь час ще 10.

Ольга схудла на 30 кілограм, і її життя кардинально змінилася

Дівчина стверджує, що головне — це вірити в себе. Привести себе в форму зможе кожен. Не потрібно вдаватися до швидких дієт, пігулок і чаїв для схуднення, вони навряд чи принесуть бажаний результат, але можуть негативно позначитися на здоров'ї.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ольга стала виглядати молодше і відмінно себе почуває. Вона може стильно одягатися і легко підніматися по сходах. Солодощі в своєму раціоні вона замінила корисними продуктами, а з фастфуду бере тільки каву з собою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ховається в пляшках з водою - ви обов'язково повинні знати про цю небезпеку.

Нагадаємо, дієтологи розповіли, як і скільки правильно вживати воду.

Як повідомляв портал Знай.uа дієтологи порадили чудодійні напої для схуднення.

Знай.іа писав про те, що жінка пила один сік і воду, і от що з нею сталося: трагічні наслідки.