У всьому світі говорять про великодній Апокаліпсис. Уфологи повідомили про нове приголомшливе відкриття. Вони з'ясували, що кінець світу настане через 10 років. Небезпечний астероїд Апофіс може врізатися в нашу планету в нещасливу дату – 13 квітня 2029 року. Виникнення цієї гігантської небесної скелі пов'язують із біблійним пророцтвом про Судний день.

Астероїд

Експерти назвали небесне тіло двійником Нібіру. Воно зіткнеться з Землею і знищить все живе. Після зустрічі з астероїдом загинуть не тільки люди, а й уся екосистема.

На думку конспірологів, крах від цього страшного зіткнення можна порівняти з наближенням чорної діри. Вона поглинає не тільки об'єкти різних розмірів, але й простір і час.

чорна діра
чорна діра

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомили про те, що Апокаліпсис наступить на Великдень, 28 квітня 2019 року. Це стривожило людей з усього світу. Уфологи наполягають, що обіцяний кінець все ж таки не відбудеться, тому Нібіру боятися не варто. Дата Судного дня зміщена на 10 років.

Люди, які впевнені у наближенні кінця світу, не вірять у таке швидке рішення експертів. Вони вважають, що їх просто дурять. На їхню думку, Апокаліпсис дійсно відбудеться 28 квітня. А версія про те, що його відкладено на 10 років, висунута для того, щоб ніхто не панікував. Опоненти уфологів намагаються довести свою позицію, виходячи з того, що відбувається у світі.

Сейсмологи неодноразово повідомляли про неприродній рух земної кори, активізацію вулканічної діяльності та зміни на дні світового океану. Все це супроводжується кліматичними змінами і природними аномаліями. Те, що відбувається і наштовхує на думку про те, що кінець дійсно близький. Постійне напруження і стрес могли змусити експертів оголосити про те, що великодній Апокаліпсис відміняється. Людство поки що не знає, у що вірити.

Раніше портал Знай.uа писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка

Читайте також: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Знай.uа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі