Еротичний гороскоп на 13 квітня Овен

Сьогодні ви будете так завантажені, що у партнера навіть шансу не буде звернути на себе вашу увагу. Дайте йому хоча б хвилину, і він вас переконає, що він важливіше.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Телець

Сьогодні зірки не подарують вам яскраві враження і переживання. Секс буде досить звичайним, але втома не дасть вам сильно скаржитися.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Близнюки

Для вас сьогодні дуже важливі деталі: світло, колір ліжка, одяг партнера, напої, музика. Але продумувати всі декорації для любовних ігор вам доведеться самостійно.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Рак

Якщо ви точно не знаєте, що ваш коханий може задовольнити всі ваші фантазії, то краще з ним сьогодні не зустрічатися, тільки розчаруєтеся.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 квітня Лев

Сьогодні у вас повна гармонія з собою, ви навіть полюбили себе більше, ніж партнера. Подумайте, чи ви можете довірити таку красу комусь ще.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Діва

Сьогодні вам вдасться переконати партнера, що вам можна довіряти в сексі, у виборі поз, рухів і місця інтимних ігор. А слухатися вас потрібно беззаперечно.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Терези

Вас сьогодні займають лише службові романи. Але з долею не сильно можна сперечатися, доведеться підкоритися. І сьогодні ви ще раз переконаєтеся.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Скорпіон

Сьогодні ви одержите несподівану звістку з минулого, це може бути навіть просто фотографія десь у старих папках. Постежте за собою, зворушило це вас або тільки розлютило.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Стрілець

Сьогодні вам з партнером потрібно пошукати разом в інтернеті те, що буде заводити вас обох і буде новим для вас. Поради друзів також вітаються.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Козеріг

Ваша сексуальність переливається як море на заході сонця. Ловіть цю хвилю еротичного потоку і зможете поплисти в прекрасні невідомі далі.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Водолій

Всі ваші думки будуть крутитися навколо сексу, і ви не зможете зосередитися на інших питаннях. Тому ранок краще почати саме з еротики, щоб весь день був вільним.

Еротичний гороскоп на 13 квітня Риби

Сьогодні все залежить від вашої сміливості і навіть деякої зухвалості. Якщо ви зможете самостійно почати атаку на особин протилежної статі з метою влаштувати згодом шлюбні ігри – то все в порядку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.