Це тільки на вигляд коти милі і пухнасті тварини, проте не варто забувати, що вони справжні хижаки.

Про це повідомляють ЗМІ.

У мережі показала кадри, де зібрані найвідважніші коти планети, які готові до відчайдушних вчинків. Такі домашні улюбленці готові навіть поборотись з вовками та крокодилами для того щоб прогнати їх зі своєї території.

Варто нагадати, що команда вчених з Південної Кореї і Росії повідомила про намір клонувати тіло лоша віком 42 тисячі років.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Останки тварини були виявлені в Якутії в 2018 році. Вони належать двомісячному дитинчаті ленського коня. Воно загинуло після потрапляння в пастку природного походження. У лоша збереглися тіло, копита, шкіра, вовна, внутрішні органи і хвіст завдяки впливу вічної мерзлоти. Вчені вважають, що їм вдасться виділити ДНК з тканини з неушкодженим генетичним матеріалом. Це допоможе їм воскресити вимерлий вид. Міжнародну дослідницьку групу очолює південнокорейський експерт з клонування професор Гванг У Сік. Він займається пошуками останків шерстистих мамонтів, які збереглися у вічній мерзлоті.

Нагадаємо, в одному з фастфуд-закладів міста Тернопіль, "Бургер-паб", місцевий житель зняв на відео мишу, яка бігала прямо між столиків, за якими сиділи відвідувачі. Шокуюче відео антисанітарії виклав користувач Влад Хом'як в YouTube.

Як повідомляв "Знай.ua", в Австралії мешканка острова Тасманія, власниця маленького кошеняти по кличці Поппі Кім Берр пережила справжнє жахіття. Так, шестимісячне кошеня потайки від господарів залізло до пральної машини. Кошеня пережило 30-хвилинний цикл прання і віджимання. На щастя, йому вдалося вижити.

Також "Знай.ua" писав, що історія почалася ще 2 роки тому у місті Вудсток, штат Іллінойс, США. Густа лісиста область знаходиться всього у 35 милях на захід від озера Мічиган, де регулярно бачили загадкових чорних літаючих істот.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком