В Австралії мешканка острова Тасманія, власниця маленького кошеняти по кличці Поппі Кім Берр пережила справжнє жахіття. Так, шестимісячне кошеня потайки від господарів залізло до пральної машини. Кошеня пережило 30-хвилинний цикл прання і віджимання. На щастя, йому вдалося вижити.

Про цю дивовижну історію повідомляють австралійські ЗМІ.

Кім Берр розповіла, що обшукала весь будинок, але ніде не могла знайти Поппі. Вона з жахом знайшла її у пральній машині, коли прийшла діставати білизну. Спочатку жінка подумала, що кішечка мертва.

"Я вирішила, що в неї зламана шия… Вона не подавала ознак життя і не дихала. У дітей почалася істерика…", — розповіла вона.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Кішку загорнули в рушник і терміново доставили у ветеринарну клініку міста Лонсестон. Як повідомляє телеканал ABC, місцевий ветеринар Тім Лоус, який практикує вже 32 роки, каже, що за всю свою кар'єру не зустрічався з подібним випадком.

"Дивно, що вона вижила і не потонула", — говорить він.

Температура тіла у кошеняти була набагато нижче нормальної. У легенях була вода. Поппі також отримала ушкодження голови і очей. Однак переломів у тварини не було. І серйозного збитку здоров'ю прання не заподіяло. Вже за три тижні Поппі повністю одужала.

"Я думала, що ми їй разонравимося, що вона більше не дозволить гладити себе і брати на руки", — говорить Кім. Однак Поппі залишилася такою ж лагідною, якою була до прання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області пожежники врятували маленьке зайченя, у якого було обпалено лапки і бочок. Рятувальники поселили звірка в ділянці, тримають його в рожевій клітці і відгодовують з піпетки. Обіцяють відпустити малюка на свободу, як тільки він одужає. Як відомо, в Чернівецькій області сталося дев'ять пожеж у житловому секторі та 25 пожеж сухої трави за вихідні 16-17 березня. Зайченя вдалося врятувати у селі Заволока Сторожинецького району.

Нагадаємо, Генрі на коліщатках: неймовірна історія покаліченого пса, який знайшов нове життя.

Як повідомляв Знай.uа волохатий монстр змусив замовкнути весь світ, Instagram вибухнув знімками надтварини.

Також Знай.uа писав, фото з дияволом на райському острові тягнуло туристку в загробний світ.