Заключний сезон "Ігри престолів" обійшовся творцям в 90 млн доларів, зйомки тривали 2 роки, а автори обіцяють захоплюючий сюжет з неймовірними інтригами.

Перед прем'єрою останнього сезону героїв серіалу помітили на українських вулицях.

Гра Престолів
Гра Престолів

Дмитро перевтілився у Джона Сноу, який помер в кінці п'ятого сезону, але через обурення прихильників воскрес в наступному.

"Це добрий, позитивний персонаж", - каже Дмитро, хоч сам Джон Сноу і вбив 86 людей (і не тільки їх).

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кіт Харінгтон (Джон Сноу)
Кіт Харінгтон (Джон Сноу)

Незважаючи на це, Сноу залишається улюбленим персонажем у фанатів і його з легкістю впізнають на вулицях: "Прикольно придумали".

Юлія Саніна, лідер групи The Hardkiss і віддана прихильниця "Гри престолів", згадує, що почала дивитися серіал завдяки коханій. "Коли вже п'ятий чоловік сказав, що твій чоловік – копія Кхала Дрого, я вирішила подивитися, чи дійсно він схожий. Я зрозуміла, що я хочу подивитися серіал про свого чоловіка, і так я почала дивитися", - говорить Саніна. Герой загинув у першому сезоні, але Саніна і далі дивилася серіал дивитися серіал і тепер переживає, чи переможе білих ходоків.

Гра престолів
Гра престолів

Запорізька мати драконів не на жарт схвилювала перехожих – її не впізнають. Її дракон Рейегаль в серіалі знищив 171 істоту, Дрогон – 135. Невідома в рідному Запоріжжі Дайнерис також з нетерпінням чекає виходу останнього сезону: "Сумно прощатися, але так цікаво знати, чим вся ця історія завершиться".

Але українці зізнаються, що реалії країни такі, що будь-який серіал позаздрить:"У нас пристрасті – "Гра престолів" відпочиває".

Варто нагадати, що Вже в цю неділю світ побачить першу серію заключного сезону масштабної фентезі-телесаги "Гра престолів".

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що культовий серіал стартував 17 квітня 2011 року і через 8 років отримав світове визнання і багатомільйонну армію шанувальників.

Проте вже через шість тижнів все це закінчиться.

Нагадаємо, Зірки "Гри престолів" зізналися в любові Україні

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Загиблі в "Грі престолів" отримали справжнє кладовище

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірка "Гри престолів" засмутив мільйони фанаток