Вчений Девід Монтейн займався вивченням стародавніх текстів і встановив, що насправді кінець світу настане 21 грудня 2019 року. Відповідні повідомлення з'являються в багатьох західних ЗМІ.

Монтейн заявив, що саме в кінці грудня 2019 року на Землю почнуть впливати інші планети. Це призведе до техногенних катастроф та природних катаклізмів.

Всьому виною, на думку дослідника, унікальне розташування планет в ці дати. Він запевняє, що раніше людство невірно витлумачили кінець календаря Майя.

Найбільші мегаполіси Землі будуть зруйновані за короткий час. По всьому світу будуть землетруси, повені і не тільки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На думку вченого, народ Майя передбачив тільки початок Апокаліпсису і 21 грудня буде лише початок семирічних катаклізмів на Землі. Також вчений вважає, що всі катастрофи, які відбудуться на Землі, описані не тільки в Біблії, але і в древніх єгипетських та індійських текстах.

Раніше повідомлялося, що конспірологи регулярно висувають різні теорії кінця світу. Земля може бути знищена нападу прибульців, смертоносною планети Нібіру, переохолодження або техногенної катастрофи – точно не знає ніхто. Багато астрологи вважають, що на Великдень, 28 квітня на Землі станеться Апокаліпсис.

Ці прогнози прокоментував Ігор Мехеда, керівник міжнародної філософської школи "Стародавнє таємне видання". Він повідомив, що з 2011 по 2025 рік закінчується певний великий старий період. Після нього починається новий.

Нагадаємо, Нібіру здійснила подорож у часі і просторі.

Як повідомляв Знай. ua, невідоме небесне тіло сховалося за Місяцем.

Знай. ua писав, що в Біблії відшукали дату другого пришестя Христа.