Цю історію розповіла 51-річна британка Дебора Семуелс-Стак, яка називає себе медіумом і дуже сильною відьмою. Про це повідомляє видання Metro.

Як зізнається жінка, вона з дитинства відчуває навколо себе паранормальні прояви і знає, що її покійний дідусь став для неї Янголом-охоронцем. Одного разу він навіть врятував її від педофіла з фургона, і вона виразно відчула на собі дотик невидимки, який відштовхнув її від фургона подалі.

"Будь-хто, хто зробить мені щось погане, або помре, або захворіє, або хтось із його улюблених людей захворіє", - зловісно переконує Дебора.

Так зовсім нещодавно у жінки викрали її улюблений мопед. Мопед був вкрадений 5 січня 2019 року зі стоянки біля будинку Дебори у місті Джиллінгемі, графство Кент.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона не на жарт розлютилася і попросила допомоги у інших відьом. Всього були присутні 20 відьом. Разом вони наклали на злодіїв дуже сильне закляття. І що ви думаєте, не спрацювало? Ще як спрацювало.

Не минуло й двох днів, як мопед повернули їй назад, акуратно припаркувавши на колишньому місці. Вранці 7 січня вона вийшла і знову знайшла його на тому ж місці, звідки його викрали.

"Я була так сильно зла на них, що я і мій коло відьом вирішили їх провчити. Ми зібралися разом і наклали своє заклинання. Всього було 20 відьом з двох кіл. Це було не прокляття, так як подібне заклинання занадто сильне і може обернутися проти вас самих у десятикратному розмірі. Ми просто зробили так, що б ці злодії перебували у постійному неспокої, поки не повернуть мій мопед назад", - розповідає Дебора.

Як каже Дебора, накладене заклинання повинно було діяти всякий раз, коли злодії торкалися мопеда або дивилися на нього.

"У них почалися б напади паніки від страху, що їх почало нудити, а потім вони стали б думати "Боже мій, я повинен повернути цю річ назад туди, де взяв її".

За словами Дебори, це показує, що їх заклинання працюють, що дає надію іншим людям, які розраховують на їх допомогу.

"Звичайно наше чаклунство працює. Ніхто не зможе піти від подібного".

Нагадаємо, у Британії знайшли ритуальні вората у пекло, і сотні древніх символів, які були висічені на камені.

Як повідомляв портал "Знай.uа", туристку в місці диявола на Балі накрило величезною хвилею, ледь вижила.

Також "Знай.uа" писав, як живуть сучасні українські відьми. Сьогодні найбільш відьомським містом є не Київ і не Конотоп.