Скільки вже сказано і написано про те, що не варто втикати в телефон, коли ви йдете по вулиці, але деяким людям все дарма, передає 120.su. Часто трапляються курйозні випадки із тими, хто завтикує у гаджети, то можуть "вмазатись" у стовп, то вляпатись у бруд, то спіткнутись і впасти, а герой публікації перевершив усіх - сів з розбігу на шпагат.


На відео, знятому в Китаї, молодий хлопець іде дорогою і вся його увага прикута до телефона, він настільки захопився телефоном, що оступився. Аж раптом з розгону хлопець розчахнувся у шпагаті. Судячи із результату, гімнастом він не був, бо ледве зібрав себе докупи.

Прагнучи зберегти рівновагу, чоловік скоїв хитромудре па і в підсумку сів на шпагат. Звичайно, для непідготовленої людини така складна вправа є досить болючою, так що бідоласі можна тільки поспівчувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кажуть, що чоловікам цей навик дається трохи важче через забиты м'язи. Але в розтяжці, швидше, варто враховувати фізіологічну специфіку організму, а не статеву.

Нагадаємо, Волочкова протерла шпагатом бідну коняку: очі тварини говорять самі за себе. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією кадрів в елітному кінному клубі, позуючи верхи на коні. Так, артистка зізналася, що відправилася на прогулянку з коханим чоловіком-інкогніто, обличчя якого так і не показала громадськості, а ще з якоїсь радості примудрилася роздертися на шпагаті прямо в сідлі.

Також "Знай.uа" розповідав про те, що зі 100-річного дерева почав бити величезний фонтан: дивне явище не піддається поясненню.