Південноафриканська компанія придумала сигарети, які не шкодять довкіллю. Недопалки від сигарет не містять синтетичних волокон і повністю розкладаються. На здоров'я людини, що палить ці сигарети впливають так само, як їхні традиційні аналоги, однак здатні до біорозкладу.

Курці не замислюються про те, як вони шкодять власному здоров'ю, поки не вдарить тривожний "гонг", і добре, якщо виявлені захворювання будуть оборотні. Але якщо здоров'я людини - його особиста справа, то є глобальна проблема, яку створюють курці. Їх звичка шкодить навколишньому середовищу. Практично всі без винятку, хто "бавиться" сигаретами, недбало ставиться до природи, кидаючи недопалки прямо собі під ноги. Не розкладаючись до кінця, залишки сигарет тоннами осідають в ґрунті, забруднюючи навколишнє середовище.

Экосигареты

Недопалки — один із найпоширеніших видів сміття на планеті. Фільтри містять пластик та інші матеріали, які уповільнюють їх розкладання і забруднюють навколишнє середовище. Фільтри еко-сигарет зроблені з деревної маси. Засновники Smokey Treats кажуть, що через деякий час від викинутого недопалка не залишиться й сліду.

Тютюн в цих сигаретах, за твердженням творців, не містить ніяких добавок. Навіть написи на пачці екологічні — чорнило зроблені з сої. Компанія обіцяє пожертвувати відсоток всієї прибутку від продажу еко-сигарет на відновлення лісів у Південній Африці. «Курці можуть спати спокійно, розуміючи, що їх шкідлива звичка не шкодить природі», — кажуть підприємці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, медики запропонували лікувати нікотинову залежність з допомогою білка, який зміцнює силу волі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" міжнародна група вчених з Американського онкологічного товариства провела серію досліджень, щоб з'ясувати, наскільки сильно пасивне куріння шкодить дитячому організму.

"Знай.uа" писав, що куріння сигарет може призвести до розвитку когнітивних порушень у дітей та онуків.