Еротичний гороскоп на 16 квітня Овен

Багато у ваших інтимних відносинах сьогодні буде вирішувати обстановка. Виберіть якесь романтичне місце або створіть атмосферу вдома.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Телець

Будьте ніжніше, тому що ваш партнер буде дуже болісно реагувати на різкі рухи. Такий варіант сподобається вам обом.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Близнюки

Сьогодні у вас не буде пристрасного і виснажливого акту любові, так що можете планувати абсолютно все, що завгодно. Хоча флірт зовсім не виключений.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Рак

Щоб домогтися від партнера потрібних ласк або сильної пристрасті, вам доведеться запастися терпінням і працьовитістю в сексі. А працювати доведеться всим, що є у вас в арсеналі.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 квітня Лев

Ви сьогодні будете підозрювати вашого партнера в різних речах. Навіть увагу до вас ви розціните як показуху, а насправді у нього зовсім немає інтересу.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Діва

Сьогодні вам захочеться прогулятися «наліво», але зірки радять вам вистояти перед цією спокусою. Ваші еротичні мрії залишаться лише мріями, а насправді все виявиться занадто нудним і не вартим того.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Терези

Вашому партнерові терміново потрібна ваша підтримка, моральна і фізична. Це допоможе йому подолати всі перешкоди, і він зможе знову стати собою.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Скорпіон

Якщо вам запропонували урізноманітнити відносини, то спробуйте хоча б. Нудно не буде, а поки не спробуєш, не дізнаєшся, що дійсно подобається.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Стрілець

В цей день у вас буде вибір, як витратити свій час на відпочинок. Ви, звичайно, можете і книгу почитати. Але краще приділити його своєму ненаглядному.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Козеріг

Сьогодні зірки посміються над вами, так як вам загрожують тільки попередні ласки. На більше ваш партнер не буде згоден.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Водолій

Навіть сама еротична білизна і самий приголомшливий стриптиз не викличуть у вашому партнері ніяких бажань, крім, мабуть, одного: випровадити вас з кімнати або з дому.

Еротичний гороскоп на 16 квітня Риби

Вам сьогодні потрібно більше дізнатися про те, що вас збуджує, а що ні. Можете просто подивитися варіанти і уявити собі, а можете спробувати відразу на практиці.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.