Еротичний гороскоп на 17 квітня Овен

Сьогодні партнер захоче зробити вам еротичний подарунок. Швидше за все він буде дуже приємним, а не змусить вас згадувати ці моменти з жахом.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Телець

На вас обрушиться безліч еротичних пропозицій від абсолютно різних людей. День для вас чудовий, так що можете вибирати будь-яку.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Близнюки

Сьогодні поруч з партнером ви зможете тільки міцно спати, і то тільки в тому випадку, якщо ваша уява дасть вам заснути, а не буде малювати любовні сцени.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Рак

Зірки вважають, що ви сьогодні опинитеся в чужих обіймах. Це може статися абсолютно випадково. Ситуація буде більше схожа на секс з вдячності, а не з пристрасті.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 квітня Лев

Замість того, щоб доводити свою любов через дотики і красиві слова, партнер буде хвалитися собою і харизматично посміхатися. Поки не погодитеся з ним, нічого більшого вам не світить.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Діва

Зірки радять вам використовувати трохи шампанського або ігристого вина. Так ви отримаєте нові незвичайні відчуття. Тільки не сильно захоплюйтеся.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Терези

Слідкуйте за тим, що п'єте під час ваших любовних ігор. Пити треба, але бажано воду. Ви ж не хочете зіпсувати собі повноту почуттів і відчуттів алкоголем.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Скорпіон

Вашому партнерові сьогодні найбільше сподобаються ласки пір'їнкою. Трохи лоскітно, але якщо вибирати правильну зону, то це може стати прекрасною прелюдією.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Стрілець

Сьогодні у ваших любовних іграх ви будете вести себе з партнером, як кішка з мишкою, постійно грати з жертвою. Ось тільки хто з вас яку роль вибере, вирішувати вже вам з партнером.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Козеріг

Виглядає так, ніби ви поставили вивіску «закрито на обід». Ви й собі не можете пояснити, чому так сильно уникаєте сексу або будь-яких фізичних контактів. Якщо так продовжиться, партнер помститься вам тим же чином.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Водолій

Вам треба придумати для любовних ігор якийсь ритуал. Це може бути що завгодно, навіть миття посуду. Головне, щоб відразу налаштовувало вас на потрібну хвилю.

Еротичний гороскоп на 17 квітня Риби

Унікальність і урочистість сьогоднішнього дня ви відчуєте з першої хвилини спілкування з вашим партнером. Подивившись на неї, ви раптом зрозумієте, що бажаєте перевести відносини з цією людиною на новий рівень.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.