В Україну на цьому тижні стихія принесе заморозки в західних регіонах та дощі по всій території країни. Вже в четвер і п'ятницю синоптики прогнозують суху погоду при температурі до +15 градусів.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

Вівторок, 16 квітня

По всій території країни пройдуть помірні дощі, на заході - дощі з мокрим снігом. Також у західних регіонах синоптики прогнозують заморозки до -2 градусів. Вдень очікується прохолодна погода - від +6 до +10. Тільки в Закарпатській області температура підніметься до +14. В інших регіонах денна температура повітря 8-16 градусів вище нуля.

Середа, 17 квітня

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В цей день також дощитиме практично у всіх регіонах, виняток - Чернігівська і Сумська області, там прогнозують суху погоду. Вночі стовпчик термометра не опускатиметься нижче нуля. Денна температура становитиме від +8 до +14.

Четвер, 18 квітня

Синоптики прогнозують суху погоду у всіх регіонах України при мінливій хмарності і денній температурі від +9 до +15 (в більшості випадків - від +11 до +13).

П'ятниця, 19 квітня

Опадів не буде. Вдень температура повітря залишиться в більшості регіонів в межах +11+13. Тепліше буде в Закарпатській області (до +15) і Київської (до +14) областях. У Чернігівській, Сумській, Харківській та Полтавській областях прогнозують максимальну денну температуру +11.

Нагадаємо, на заході країни очікується мінлива хмарність. Вночі українців будуть кошмарити заморозки, вдень прогнозують 8-13 градусів тепла. У північних, Вінницькій та Черкаській областях хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на поверхні ґрунту заморозки. Вдень 7-11 градусів тепла. На півдні і сході пройдуть дощі, денна температура становитиме +9 до +14 градусів.

Також портал Знай.uа повідомляв коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.