Еротичний гороскоп на 19 квітня Овен

Не варто забувати, що навіть у вашого сильного партнера повинен бути іноді відпочинок. Якщо забудете, він буде дуже незадоволений і може навіть занадто голосно закрити двері.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Телець

День відмінно підходити для всього нового і перших побачень. А ось для класики і повторення матеріалу не час. Експериментуйте.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Близнюки

Сьогодні вам здасться, що партнер вам не дуже підходить. Складіть собі список всіх за і проти. А потім спаліть і слухайте своє тіло і серце.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Рак

Можете не сильно розраховувати на увагу від протилежної статі. Ви підсвідомо робите все, щоб віднадити їх від себе. Змінюйте поведінку або проведете весь день на самоті.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 квітня Лев

Не намагайтеся домогтися від партнера красивих слів про почуття. Вам потрібно робити висновки тільки з його дій, бажано еротичних. Це буде найбільш правдиво.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Діва

Вам з партнером потрібно буде гарненько напружити собі мізки, щоб домогтися потрібного задоволення для обох. Вся справа в загадках, які придумують ваші тіла.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Терези

Сьогодні вам потрібно довірити партнеру своє волосся. Якщо інтимна зачіска для вас це занадто, то нехай хоча б зробить масаж голови. Так ви розслабитеся і зможете повністю віддатися пристрасті.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Скорпіон

Не соромтеся говорити своєму партнеру про свої бажання й уподобання в ліжку. Можливо, безглуздість його поведінки під час сексу обумовлена саме браком інформації про ваші сексуальні захоплення. Ну а якщо вже він запитує вас про це кожен день, то розповісти точно варто.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Стрілець

Будьте обережніше з алкоголем, тому що ви можете абсолютно випадково прокинутися не в тому ліжку. І добре, якщо цієї людини ви раніше не знали, перед знайомими буде ще більш незручно.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Козеріг

Не варто особливо засмучуватися, якщо ваші очікування не виправдалися. Головне залишатися чесними з собою і не переставати намагатися зробити своє життя краще.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Водолій

Не намагайтеся сьогодні приховати ваші думки і бажання – все написано у вас на обличчі. Навіть якщо ви чесно стримуєте свої емоції, вони все-таки дуже явно відбиваються на вашій поведінці.

Еротичний гороскоп на 19 квітня Риби

Подруга або друг не розкажуть вам про секс стільки, скільки вам потрібно. Необхідний обсяг інформації можна почерпнути з літератури, причому не обов'язково з картинками.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.