В шотландському місті Глазго сталася дуже курйозна історія, вранці одна сім'я виявила в будинку п'яного незнайомця. Той прокинувся з жахливим похміллям, встав з дивана і спробував зрозуміти, що відбувається, тим часом збентежена пара також перебувала в подиві. Про це повідомляє газета The Daily Record.

Житель Шотландії на відео поділився розповіддю про одну з п'яних пригод, в якій йому нещодавно довелося побувати.

Ці люди розбудили мене і питають: "Ти хто?" Я відповідаю: "Ви про що? Я вчора вночі був тут на вечірці". А вони мені: "Чувак, повір мені, вчора вночі тут не було вечірки".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На щастя, ніхто не став піднімати паніку, викликати поліцію і сваритися. Сімейна пара і незнайомий тусовщик вирішили розібратися, що ж насправді сталося. І коли зрозуміли, що призвело до їх несподіваної зустрічі, не змогли припинити сміятися.

Як з'ясувалося, напередодні вночі шотландець викликав таксі у бік свого будинку, але після прибуття переплутав вхідні двері.

"Я зайшов, сховався і заснув", — згадує він. Вранці сім'я знайшла на кухні тарілку з локшиною, а на дивані — сплячого незнайомця. "Напевно, я готував собі поїсти", — жартівливо пояснив любитель вечірок.

Господарі в цей час, очевидно, міцно спали, тому він вирішив прилягти на їх зручному дивані у вітальні, не підозрюючи, що увірвався в чужі володіння.

Господарі досить привітно прийняли непроханого гостя: вони пригостили чоловіка чашкою чаю і сигаретою. У відеоролику, який став вірусним, шотландець подякував сім'ю за виявлену гостинність.

Те, наскільки позитивними і веселими виявилися господарі будинку, можна побачити на повному відео.

На сторінці спільноти у facebook під назвою Scottish Стьоб 16 квітня було опубліковано відео з невідомим хлопцем, розповідаючи на камеру історію свого пробудження після домашньої вечірки в шотландському місті Глазго.

This story of waking up in the wrong house will make your day 😂😂

Geplaatst door Scottish Banter op Dinsdag 16 april 2019

У коментарях під публікацією користувачі фейсбуку згадали схожі історії, які відбувалися з ними чи їх близькими — на щастя, всі вони теж закінчувалися добре.

Самого ж шотландця на відео багато користувачок соцмережі визнали настільки симпатичним і привабливим, що навіть стали запрошувати його на свої дивани.

Нагадаємо, чоловік ожив по дорозі до моргу. Листоноша здригнувся, коли його везли до моргу, а медсестри ледь не втратили свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар з радістю виконав мрії своїх пацієнток найнезвичайнішим способом.

Також "Знай.uа" писав, відчайдушні друзі 20 днів виживали в тропічному лісі, без їжі та одягу.