Судний день може настати для людства вже з дня на день у християнське свято Великдень. Таким чином почнуть збуватися самі страшні пророкування Ванги, Нострадамуса і Матрони Московської.

Багато хто вважають, що планета теж готується до глобальних змін, які зайвий раз доводять неминучість швидкого Другого пришестя і початку нової ери - Царства небесного, яке буде доступне лише праведникам, глобальні природні зміни на Землі.

Так, по всій планеті почнуть галасувати стихії. На пустелі обрушаться зливи, а зелені пасовища будуть замітати заметілі, а люди почнуть помічати, що перші весняні квіти почнуть з'являтися там, де раніше травня не сходив сніг.

Футурологи переконані, що всі стихійні лиха завершаться всесвітнім потопом. Крім того, початок катаклізмів співпало з християнським святкуванням хрещення. Саме в цей день увійшла Кривава Луна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Логічно припустити, що раз вже почався всесвітній потоп і прийшов час Апокаліпсису, то в цьому році людство чекає найкривавіша Великдень за останні 1700 років, коли римський імператор стратив десятки тисяч християн і залишив їх розіп'ятими вздовж Аппієвої дороги. Тільки тоді люди постраждали за віру в Христа, а тепер буде з точністю до навпаки.

Певно, що епохальна подія може відбутися на Великдень. Саме в цей день на небі відкриваються портали, через які неземні сутності потраплять на Землю.

Раніше повідомлялося, що Апокаліпсис стає все ближче свідчать чергові докази конспірологів. При чому вони говорять, що використовують тільки ті знімки, які можна знайти у вільному доступі в Інтернеті. Не так давно з'явилися кадри трансляції з МКС.

Нагадаємо, сонячне пляма видає страшний звук, вчені не на жарт схвильовані.

Як повідомляв Знай. ua, кам'яний дощ накрив індійський місто.

Знай. ua писав, що Нібіру скоро наздожене Землю.