Такі історії лякають до глибини душі і змушують вірити, що наш світ повний дивних і маловивчених явищ, які ніхто не в змозі пояснити.

Так 21 квітня цього року молода дівчина поділилася twitter незвичайним відео. За її словами, цей ролик був знятий на камеру відеоспостереження в спальні її батька.

Дівчина розповіла, що не так давно її батько почав відчувати, що хтось бавиться з його постільною білизною, а також йому здавалося, що щось сидить біля його ліжка. Вранці чоловік помічав, що його постільна білизна зіпсована.

Домашніх тварин в цьому будинку судячи з усього не було, тому чоловік налякався і вирішив поставити у своїй спальні камеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Після того, як він переглянув знятий матеріал, він виразно побачив там щось паранормальне. Видно, як спочатку хтось з силою тягне покривало в ліву сторону, а потім пробирається під ним в правій стороні.

Однак, найстрашніше відбувається в кінці, коли в лівій стороні на кілька секунд стає видно силует, схожий на маленького чоловічка. І це не батько дівчини, який прокинувся, а щось інше, так як силует рухається вправо і раптом пропадає.

І сам чоловік і його дочка були в шоці від того, що зняла вночі камера.

"Подивіться, як воно піднімає покривало і потім ніби ходить під них з іншого боку. А потім воно повільно розчиняється в повітрі".

Через погану якость чорно-білого запису, складно роздивитися, що за силует або сутність виникає на ліжку. Чи це і правда привид у вигляді людини або якась ілюзія.

Але багато користувачів мережі поставилися до відеозапису скептично і розкритикували дівчину.

Коментатори запевняють, що в ролику немає нічого паранормального, а покривало рухав сам батько уві сні своїми руками або ногами.

Зникнення "примари" вони пояснюють тим, що покривало чоловік підняв своїм ліктем, а потім різко опустив його. Решта просто гра світла і тіні.

Нагадаємо, чоловік стверджує, що пережив стан, який нагадує сонний параліч, а також, можливо, відправився в астральну подорож.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Також "Знай.uа" писав, хлопець вирішив зняти на камеру те, що він переживає під час сну. Кадри, які він зняв, були шокуючими, моторошна тінь піднімається до стелі з його ліжка.