9-річна австралійка на ім'я Райлі стала зіркою соцмереж завдяки своїм креативним пародіям на вбрання знаменитостей. Крихітка майструє з підручних засобів копії костюмів світових зірок і викладає фото у мережу. Дорослі, які допомагають Райлі у створенні костюмів, відзначають, що найдорожчий матеріал, який їм довелося використовувати - звичайна фольга. Про це пише Clutch.

Зендая

Сабріна Карпентер

Ріанна

Емма Стоун

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ліл Памп

Ашнаті

Нікі Мінаж

К'яра Ферраньї

Кім Кардашьян

Раніше повідомлялося, що американський блогер з ніком asiidiot опублікував на своїй сторінці в Twitter вельми незвичайну фотографію. На ній зображені досить дивні предмети. Він запропонував користувачам відгадати, що ж саме зображено на знімку.

Таємнича фотографія зацікавила багатьох. У коментарях користувачі почали гадати. Вони проявили фантазію і пропонували найрізноманітніші варіанти, але їм так і не вдалося назвати предмети на зображенні.

Варто відзначити, що практично всі об'єкти, зображені на знімку, ввели користувачів у ступор. Вони виглядають по-справжньому дивно.

Але юзери не здаються. Один з них припустив:

"Так ось що відчувають люди під час інсульту?"

Другий зауважив:

"Це схоже на усвідомлення сну уві сні".

Ще одного користувача фотографія змусила задуматися. Він написав:

"Це фото знає ворота, це фото - врата, це фото - ключ і страж воріт. Минуле, сьогодення і майбутнє - все на одному фото".

Нагадаємо, у таємничому селі поставили містичний рекорд.

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі розповіли, чому варто подивитися "Наркокур'єра" Іствуда.

Також Знай.ua писав, Міддлтон розкрила головний секрет виховання улюбленого сина.