47-річна жінка з міста Корк, Ірландія, на ім'я Шарон Паретт зізналася, що протягом більшої частини свого життя регулярно бачить один і той же сон. У цьому сні вона з'являється в образі чорношкірого чоловіка з Нового Орлеана, при цьому вона відчуває, що він вбивав людей. Ці дивні сни почалися ще з дитинства. Про це повідомляє Daily Mail.

Тим часом, чорна смуга з травмами, хворобами і загибеллю родичів не припиняється у житті жінки. Шарон склала одне з іншим і тепер впевнена, що уві сні бачить своє минуле життя і у новому житті в Ірландії вона страждає від розплати за новоорлеанські гріхи.

Чоловік Шарон, 47-річний Тім Паретт, на всі 100% вірить у версію дружини. Більше того, за її описами він зміг намалювати образ чорношкірого вбивці з Нового Орлеана, якого вона бачила уві сні. На цьому малюнку вбивця був одягнений у пальто по моді 1920-х років.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так за останні 5 років Шарон потрапляла в ДТП 4 рази, а також перенесла чотири серйозні переломи кісток, у тому числі у неї були зламані обидві ноги. Більш того, жінка стала постійно страждати від різних алергій, але найстрашнішим для неї стала загибель одного за іншим двох членів сім'ї.

"Я вірю в реінкарнацію і мені здається, що я перероджувалася вже кілька разів". - розповідає Шарон Паретт, - "Коли я побачила сни з цим чоловіком, я відразу зрозуміла. що він був поганою людиною і робив жахливі речі. Я не знаю подробиць, але впевнена, що він в тому числі вбивав людей. З іншого боку, він цілком міг бути поліцейським детективом і часто вбивав злочинців, таке в ті роки було не рідкістю, але я все одно відчуваю, що він і сам по собі був поганою людиною, і я зараз розплачуюся за його вчинки".

Як стверджує Шарон, її життя була сповнене найнеприємнішими подіями останні 40 років.

"У мене алергія на величезну купу речей: кішок, собак, коней, фундук, траву, пилок, дині, цвіль. Мені постійно зустрічаються погані люди, які завдають мені неприємності і часто трапляються просто фатальні невдачі. Я ламала обидві ноги і спину, всього чотири кістки. За п'ять років я потрапила в чотири автомобільні аварії. Удача обходить мене стороною".

Жінка за характером зовсім не схожа на особистість з минулого життя. Але тим ні менш вона вважає, що в цьому житті їй довелося відпрацьовувати стару погану карму.

Шарон Паретт розповідає, що ніколи не була у Новому Орлеані і навіть нічого не знає про нього, але її сон дивовижно реальний.

"Він завжди починається з того, що я у вигляді чорношкірого чоловіка в плащі або пальто початку ХХ століття йду в покинутий паб. Піднімаючись сходами, я бачу в дзеркалі своє відображення. Це найстрашніша частина сну, адже саме тоді я розумію, що це не нинішня я. Нагорі сходів стоїть якась жінка і вона виглядає засмученою і наляканою Вона ховається в кутку і намагається заховати двох своїх дітей. Вона боїться мене – чорношкірого чоловіка. Я не знаю чому і не знаю, що тут відбувається, але від чоловіка йде погана аура".

Нагадаємо, американський психіатр довів існування життя після смерті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", аномальне місце під назвою Пастка диявола розташувалося в Італії, на острові Сицилія в місті Такона. Що відомо про найжахливіше місцена землі, де порушується звичайний хід часу.

Також "Знай.uа" писав, 27-річний чоловік з Індії хоче подати судовий позов проти своїх батьків за те, що вони народили його без згоди.