Подружня пара Терін і Брендон Хант вирішили незвичайно провести вихідні. Вони орендували один із найбільш відвідуваних будинків в Америці, який розташований в Луїзіані. З ним пов'язано безліч таємничих історій і загадок.

Коли закохані прибули, їх зустріли попередні орендарі, які вже виселялися. Вони розповіли про неймовірний випадок, який трапився з ними напередодні. Їх розповідь шокує, лякає і приголомшує.

Будинок з привидами в Луїзіані

Після почутого Брендон і Терін ще більше захотіли оселитися в цьому будинку. Вони вирішили провести зйомку під час ночівлі в надії побачити щось подібне. Але те, що в результаті з ними сталося, викликає мороз по шкірі.

Відео, яке вони отримали, налякало їх до глибини душі. Подружжя поділилося відзнятим матеріалом в мережі. Ролик починається з показу тьмяно освітленого коридору з інтер'єром в коричневих тонах. Як тільки камера повертається, біля сходів з'являються ледь помітні силуети дитячих ніг, одягнених у чорні туфлі з пряжками і довгі білі шкарпетки.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Варто відзначити, що у момент зйомки ні Брендон, ні Терін не помітили нічого незвичайного або надприродного. Вони усвідомили, що були в кімнаті не один лише наступного дня, коли подивилися знятий відеоролик.

Кадр з відео

Кадр з відео

Кадри з відео

Читайте також: найпопулярніші знімки з примарами, зроблені десятки років тому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному знімку розгледіли привид солдата. Це фото, яке сполохнуло маленьке британське містечко, було зроблено в 1920-х роках фотографом Едвардом Хіллсвортом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" привид влаштував фотосесію сплячій жінці.

"Знай.uа" писав: привид налякав екстрасенса під час відеочату, він стрімко пролетів перед камерою і зник з кадру. Саллі Морган вважає, що це був один з привидів особняка, в якому вона гостювала.