24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відправилася разом з чоловіком відпочивати на Санторіні, що в Греції.

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам сніданок на пляжі біля басейну. На фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки у відвертому білому купальнику, який ледь прикриває соковиті форми моделі. Альона прилягла на бортик басейну в спокусливій позі, запустивши руку в розпущене волосся. Перед нею на підносі стоїть сніданок. У підписі до фотографії Альон розповіла про свій ідеальний ранок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Назвіть 3 критерії ідеального ранку для Вас? У мене це встигнути прийняти душ першою, щоб мій коханий не використав всю гарячу воду. Друге це обов'язково капучіно на кокосовому молоці. Можна навіть без сніданку, але без кави я сонний тюлень. І третє це не мати справ раніше 12, щоб спокійно зібратися і не поспішати нікуди. Якщо мене квапити у мене все валиться з рук і виходить, що я витрачаю у два рази більше часу, ніж потрібно на збори", - розповіла модель.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.