У мережі показали як зараз виглядає дівчинка, яка озвучувала Машу в мультику "Маша і Ведмідь".

Про це повідомляє Clutch.

Варто відзначити, що ще зовсім нещодавно цей мульсеріал був одним із найпопулярнішим у країнах колишнього Радянського союзу. Проте діти ростуть доволі швидко, через що дівчина, яка озвучувала Машу закінчила свою кар'єру у 2015 році. Основною причиною її відходу стала зміна голосу, який вже не відповідав маленькій Маші. На місце Аліни Кукушкіної прийшла Варвара Саранцева.

Відомо, що зараз дівчинка навчається у старших класах школи, проте не веде доволі активне життя у соціальних мережаї.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що журналіст Марк Бридж назвав відомий мультфільм "пропутінським". На думку експертів, опитаних журналістом, "Маша і Ведмідь" покликаний змінити образ Росії в очах європейських дітей.

На думку естонського університетського викладача Прійт Хібемяги, епізод, де Маша в радянському картузі на голові виганяє зайця з грядки, символізує Кремль, який захищає свої кордони. Естонець вважає, що створення позитивного образу Росії в мульфильмі загрожує національній безпеці Естонії.

Нагадаємо, перший сезон серіалу "Людина Майбутнього" про подорожі в часі наповнений гумором, а численні згадки про сучасну поп-культуру робили з нього щось більше. Другий сезон вийшов у січні цього року. Після подій першого сезону Джош сидить у в'язниці, але за ним є солдати майбутнього Вовк і Тигр, які повідомляють, що руйнування вежі Крониша не дуже допомогли. Тепер трійці знову доведеться зробити кілька стрибків у часі, щоб все виправити, ну або хоча б не зробити гірше.

Як повідомляв "Знай.ua", наступний тиждень порадує кіноманів прем'єрами цікавих та різножанрових фільмів. На глядачів чекають жахи, супергеройський екшн, мультфільм та зворушлива мелодрама.

Також "Знай.ua" писав, що фільм "Месники 4: Фінал", знятий за мотивами коміксів Marvel, має всі шанси обігнати в прокаті самий касовий кінопроект в історії – "Аватар" Джеймса Кемерона.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига