Аніматор під псевдонімом Fill Feaouill створив флеш-іграшку для гаджетів, яка отримала назву "Допоможіть Даші знайти президента". Пограти і ближче познайомитися з нею можна за посиланням.

Про це стало відомо завдяки повідомленню розробників в соціальних мережах.

Так, у грі необхідно клікнути по Володимиру Зеленському і набрати якомога більше очок за 30 секунд. Крім Зеленського у грі присутні Ігор Коломойський, Дмитро Разумков, Надія Савченко та інші люди, які публічно підтримали Володимира Зеленського, а також Юлія Тимошенко й кілька регіоналів. За попадання по кожному з цих персонажів нараховується 1 бал. А попадання по Зеленському дає відразу 10 балів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Однак, потрібно бути уважним, щоб не натиснути на Ентоні Хопкінса, а то згорять відразу 5 очок. Він дуже схожий на Івана Апаршина, який також присутній в грі. Вибити кожного з політиків слід, як мінімум, заради підписів: "Знайома пика, але не та", — повідомляє гра, якщо ви потрапите по Януковичу. А напис "О, ви зловили таємного президента, так сказати, прихованого в тумані" з'явиться, якщо клікнути по Коломойському.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Православної церкви митрополит Епіфаній привітав президента країни Володимира Зеленського з перемогою на виборах і Великоднем. Про це повідомили на офіційному сайті ПЦУ. Митрополит звернувся до політику з важливою проханням. Головний священнослужитель України нагадав Зеленському, що йому довірилася нація, і перед президентом стоїть важливе завдання — захистити країну від російської агресії.

Нагадаємо, Путіна підловили на черговому фейлі: "двійники розбіглися", однією ногою в Пекіні, а інший в церкві.

Як повідомляв Знай.иа Олена Зеленська підірвала мережу відвертими кадрами в купальнику: фото.

Також Знай.uа писав, Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани.