Жінка на ім'я Мойра Дурлі поділилася своєю параномальною історією з користувачами мережі. Так Мойра повідала як відвідала невеликий острів Арран біля берегів Шотландії, який з давніх часів називають притулком фей і лісових духів.

Мойра насолоджувалася гарними краєвидами острова, коли раптом побачила що йде серед заростей високого стрункого сивого чоловіка в коричнево-смугастому одязі, а навколо цієї людини стрибали і пританцьовували маленькі чорні істоти.

Важливо, що в багатьох старовинних легендах про фей або "маленький народець" кажуть, що ні за що не можна їсти ту їжу, якою вони пригощають людину. Інакше можна назавжди застрягти в їх світі.

За словами жінки, вони були схожі на так званих імпів або чортинят. Більш того, чим більше Мойра дивилася на дивну компанію, тим більше вона впадала в незвичайний стан, схожий на транс і відчувала непереборне бажання піти слідом за ними.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так і сталося, вона все ж таки не витримала і пішла за ними. Але те, що було далі наче випав з її пам'яті. Прокинулася Мойра в зовсім іншому, незвичайному місці і все ще була поруч з цим сивочолим чоловіком і його бісенятами.

"Ми опинилися в залі, який був висічений з каменю, схоже ми були всередині гори. Там стояв довгий стіл з тарілками і чашками, а чортики крутилися навколо мене і намагалися змусити мене переодягнутися, але я відмовилася. Чоловік у смугастому одязі стояв поруч нерухомо, немов чогось чекав, ймовірно, коли я сяду за стіл. Потім я почула його слова "Ти перша людина за 200 років, що прийшла сюди. Сідай з нами".

Голос його був таким жорстким, що Мойра остаточно вийшла зі свого ступору. Чоловік і чортики посміхалися їй, і вся атмосфера була "томною і казковою", але Мойра знайшла в собі сили повернутися і піти в іншу сторону.

В результаті чого жінка раптово опинилася в незнайомому місці поруч зі струмком. Коли Мойра нарешті вийшла до своєї туристичної групи і знайшла свого друга, то він, на її подив, розповів їй точно таку ж історію. Він теж зустрів старого і чортинят і ті теж привели його до столу і теж вмовляли сісти і поїсти з ними.

Але, що ще цікаво, в наступні дні Мойра і її друг спостерігали дивні кулі світла і лякаючі тумани в лісах, а ще чули безтілесний спів, але більше тих істот вже не зустрічали.

Нагадаємо, дивні невпізнані істоти напали на групу туристів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд вона схожа на комахоподібну істоту.