Один чоловік, який пережив не одну зустріч з прибульцями, надіслав листа відомому уфологу Ніку Редферну. За його словами, він став жертвою більш лякаючої сили, ніж НЛО.

"Мені 55 років, і я знаю про Людей у чорному все, починаючи з візитів 1970-х років. Я впевнений, що ці істоти мають демонічне походження. Я відчуваю це по всіх симптомам. Я також впевнений, що знаю де вони мешкають - у тіні. Вони там ховаються від нас і не хочуть, щоб ми їх бачили. І вони пов'язані з НЛО і їх гібридами і всі вони посланці Сатани!"

Так чоловік повідав, що проживає на західному березі озера Мічган і його будинок стоїть всього в 8 милях від активної атомної електростанції, яку почали виводити з експлуатації. Але повний процес займе близько 20 років.

Так протягом 3 років життя у цьому районі з пагорба чоловік часто спостерігав НЛО, які летіли від АЕС у бік його будинку і повільно пролітали. Все це супроводжувалося неймовірними рухами і яскравими вогнями.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я був впевнений, що вони знали, що я бачив їх. А потім у серпні 2017 ще дещо сталося. Внизу пагорба, на якому стоїть наш квартал, починається ліс, і ось близько години ночі я вийшов подихати свіжим повітрям на задній двір і побачив внизу пагорба трьох дуже тонких, але високих істот. Вони повільно йшли до дороги, що йде повз пагорба, одягнені в чорний одяг. І раптом вони разом зупинились і всі троє повернули голови в мій бік".

За словами чоловіка, ці істоти застигли і довгий час пильно дивилися на нього. Він точно не може сказати, скільки це тривало, так як рахунок часу ніби загубився. Чоловік отетерів від страху.

"Я відчув, що від ніг по спині до голови наче пробігає електричний розряд. А крім того я раптом відчув дуже сильний біль в районі шлунку. У мене ніколи нічого подібного не було".

Як стверджує чоловік, у нього було стійке відчуття, що від цих істот виходить зло. Але раптово ці істоти в чорному синхронно повернули свої голови і продовжили повільно крокувати в тому ж напрямку, в якому йшли.

"Поступово вони зникли з поля видимості. Я залишився стояти і розумів, що це чисте зло, але я не знав, чи то було якесь спеціальне залякування мене чи щось інше. Я ніколи ще нікому про це не розповідав".

Нагадаємо, інопланетяни створили гибридів людини і прибульця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнень людства по дослідженню космосу.

Також "Знай.uа" писав, що в Біблії знайшли згадки про марсіанів. Рабін зробив сенсаційну заяву про зародження життя на Землі.