Про цю дивну подію розповів очевидець, який побажав залишитися невідомим. Пізніше американський дослідник загадкових істот Лон Стріклер опублікував його історію.

Як повідомляє Стіклер, хлопець, який поділився з ним цією історією великий любитель рептилій.

У 2017 році він відправився в експедицію за рептиліями в джунглі Перу. На чолі експедиції обіцяли одного з кращих фахівців з рептилій, і я незабаром хлопець вже був у Перу.

Ми виїхали в маленьке місто Ікітос, який просто потопав у джунглях і там не було нормальних доріг, в основному народ або переміщався на приватних літаках, або на човнах. Я вилетів туди і прибув на місце першої ночівлі в невеликому місцевому готелі. Готель був зроблений так. що з своєї кімнати можна було чути всі звуки дикої природи і насолоджуватися ними. Замість вікна від стелі до підлоги була велика завіса, замків на дверях не було, лише легкі засувки. Всього в готелі було 11 чи 12 номерів, у яких розмістилися всі члени нашої групи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Все почалося пізно вночі, коли всі члени групи відправилися спати. Спочатку хлопець почув сильний і наполегливий стукіт у двері і чийсь голос наполегливо став звати його по імені. Але його здивував не сам стукіт, а саме останнім, адже ніхто в поїздці не знав його реального імені. Він назвався ніком з фейсбуку.

Раптом я усвідомив, що завіса на стіні кимось відкрита і що я прямо зі свого номера можу дивитися в нічні джунглі. Я встав і підійшов до завіси і повністю зняв його. Тепер я стояв і дивився на темні дерева і звідти на мене також уважно дивилося щось. Я не бачив цього, але виразно це відчував. В повітрі були якісь флюїди або щось подібне. І тут в моїй голові раптово пролунав телепатичний крик "Закрий негайно завісу і йди спати!".

Хлопець миттєво послухався наказу. Через 5 хвилин він почув дивний механічний сигнал "Буммп" зовсім поруч.

Я не знав, чи це щось штучне чи може звук однієї з тварин із джунглів, проте незабаром я почув звуки присутності зовсім поруч цілих трьох незвичайних тварин. За відчуттями вони знаходилися прямо під моїм вікном. І вони голосно рохкали, як якась велика тварина. Але я раптово зрозумів, що це не просто звуки, вони так розмовляють! Ці істоти спілкувалися між собою як розумні створіння. І не просто спілкувалися. Я розумів, що вони говорять про накази і якісь команди. А потім одна з цих істот раптом голосно зашипіла, прямо як рептилія!

Хлопець не вставав з ліжка і причаївся, прислухаючись до дивних звуків. Потім він знову почув незрозумілий металевий звук на кшталт "біп". Він йшов по зовнішній стороні будівлі, а потім опинився прямо під його кімнатою.

Тоді я побачив яскравий пучок світла увійшов через двері в кімнату й під час спалаху світла я встиг помітити трохи позаду рух якогось істоти, яка стрибнула в іншу кімнату. Я лежав в шоці і намагався думати і в моїй голові наче пробіг заголовок новини про те, що "група туристів безслідно зникла в джунглях Перу.

Непізнані металеві звуки не припинялися. По готелю стрибали яскраві спалахи світла.

Після я знову побачив, як якась істота стрибнула вбік вже іншого номера і пропало десь всередині нього. І така послідовність повторювалася ще 4-5 рази. Округле рухоме світло, сигнал і стрибок незрозумілої істоти в один з номерів. І кожен раз, коли істота стрибало в номер до людини, я слухав як людина починав стогнати немов від сильного болю. Я вирішив, що ці істоти вбивають людей чи мучать їх

Хлопець вискочив зі своєї кімнати, щоб нарешті дізнатися, що ж відбувається насправді. Але знову щось стало наказувати йому повернутися назад і лягти спати.

Але найдивніше, що на ранок вся група була в повному порядку, всі були здорові і добре виспалися. А коли хлопець сал розпитувати, чи не чув хто що-небудь незвичайне, то ті дивувалися. Ніхто нічого не бачив і не чув.

Чи треба говорити, що всі наступні наші ночівлі були самими звичайними, без звуків, істот, з хропінням, вставанням в туалет і іншим. Тому я почав припускати, що ці істоти не мучили людей, а вводили їх в якийсь транс для зрозумілих лише їм цілей. Може бути їм було потрібно, щоб люди спали і під час цього вони робили з ними щось, що не було видно зовні. Залишок поїздки пройшов нормально, але та ніч була найстрашнішим переживанням у моєму житті.

Нагадаємо, Байкал приховує у своїх водах інопланетян. На озері виявили прибульця з трьома вухами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змееобразний прибулець.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянамизакінчилися землетрусом.