Дивна історія сталася з молодим хлопцем на ім'я Джон, який живе в штаті Огайо, ще в 1992 році. Однак, він зважився розповісти її тільки після 27 років. За словами Джона, цей випадок викликає у нього тремтіння по тілу донині.

"Після того як це сталося, я розповідав про цю історію всього декільком людям і всі вони дивилися на мене як на вигадника або психа".

Так хлопець зазначає, що регулярно закуповувався в одному і тому ж магазині, в той раз, як звичайно, він пішов попити води з кулера, а після став у чергу до каси і перед ним стояв цей дивний чоловік.

"Я мисливець і спочатку цей дивний запах, що йде від нього, я порівняв із запахом від убитого і розділеного оленя. Але це було лише трохи схоже на такий запах, насправді я раніше ніколи не чув нічого подібного. Також цей запах можна було б порівняти з запахом жаркого поту, що йде від хворої людини".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Джон виразно чув цей смердючий запах і, як йому здалося, він був такий один. Адже люди, які стояли у черзі перед цим хлопцем, вели себе як зазвичай і возилися зі своїми покупками. Одягнений цей чоловік був цілком звичайно, як техасець, ковбойські чоботи, джинси Levis, хорошу дорогу сорочку. На поясі був також дорогий плетений ремінь. Волосся його були дуже коротко підстрижені і зовсім не по моді 1992 року.

"Нарешті підійшла черга цього смердючого хлопця. Він взяв сигарети, здається Мальборо, і коли вона почав запаковувати їх в пакет, я опинився з ним зовсім поруч. Цей дивний запах нутрощів оленя або поту просто вдарив мене в обличчя. Він був трохи вищий за мене і борсався зі своїм пакетом, він раптом подивився на мене краєм ока з-за плеча. І я побачив, що він широко посміхається мені. Його рот був великим і його зуби випирали, немов не вміщалися в губах".

Як каже хлопець, зуби цього дивного чоловіка, на перший погляд здавалися звичайними, але придивившись, створювалося враження, що вони гострі.

"Коли він поклав свої сигарети в пакет, він знову обернувся в мій бік і знову широко посміхнувся. А потім взяв пакет і пішов. І цей його вигляд з посмішкою був таким жахливим, що він досі лякає мене при цьому спогаді. Повторюся, я ніколи ні раніше, ні пізніше, не нюхав схожого запаху, що йде від цієї людини. Та жінка, що стояла позаду мене, теж здається його налякалась, мені здалося вона здригнулася".

Нагадаємо, дивні невпізнані істоти напали на групу туристів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд вона схожа на комахоподібну істоту.