Не дарма вважається, що українські студента – самі терплячі і винахідливі в світі.

Адже хто ще здатний місяць існувати без грошей, готувати їжу "з нічого" і організовувати веселі вечірки без копійки в кишені.

студенти
студенти

Фотографії можуть викликати дуже сильні приступи ностальгії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що

На базі комітету Верховної ради з питань освіти можуть створити робочу групу для обговорення питання підвищення стипендий для студентів.

Цю інформацію повідомив голова комітету ВР з питань освіти Олександр Співаковський під час години запитань до уряду, передає "Хвиля".

За словами міністра економіки Оксани Макарової і міністра освіти Лілії Гриневич, вони готові до створення такої робочої групи.

"Це питання, яке стосується призначення та виплати академічних стипендій. Перша проблема. У нас є студенти, які мають 4, 5 бала і отримують стипендії. Є студенти-трієчники і отримують стипендії. Це стосується економії коштів стипендіального фонду, які залишаються нерозподіленими і повертаються до бюджету, в той час як ці 10% могли б використовуватися на додаткове заохочення учнів, які мають успіхи. Пропоную зробити робочу групу на базі нашого комітету і внесемо зміни для того, щоб наші студенти могли отримувати справедливу стипендію".

Нагадаємо, Студент одною флешкою ликвідував весь університет

Як раніше повідомляв "Знай.ua", престижному університеті студентам погрожують відрахуванням через Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Українським студентам замість підручників видали чеки з нереальними сумами